Patxi López i Gabriel Rufián. O viceversa
L'estupor per la defensa acèrrima, fanàtica, que Rufián va fer de Patxi López al congrés espanyol és tan gran que em costa fins i tot de pensar a què deu respondre
A punt per a guarnir-la, amb ous, plomalls i les figures que vulguem
Aquesta recepta, ara que comencem la Setmana Santa, també queda molt bé feta amb bacallà
Un plat per a fer festa, amb els petits i amb els grans també
Una proposta de producte de temporada de la Cuina de la Neus
Per als amants de la carn de conill
És temps de Quaresma
Una nova recepta de La cuina de la Neus
Acompanyem el plat amb una salsa a l’estil del romesco
Un plat ideal per a vegetarians i vegans, fàcil de fer i deliciós
Un primer plat de bandera
Una recepta fàcil i gustosa del receptari de Neus Cuscó
S’ha presentat una nova edició del ‘Llibre de coc’, dins la col·lecció 'Set Portes receptaris històrics de la cuina catalana', amb l’aportació de noves dades importants per a la història de la cuina catalana
Els pastissos de la Cuina de la Neus, fins i deliciosos
La Fundació Alícia presenta un receptari acurat de cuina gitana. Ens explica alguns dels seus valors el seu director, Toni Massanés
Un guisat que pots fer d’un dia per l’altre i encara hi guanya
La nova proposta setmanal de la Cuina de la Neus
Un plat calent per a afrontar el fred que ja ha arribat
Us oferim uns entrants gustosos i fàcils de preparar per a posar el punt final a les festes de Nadal
Una idea de darrera hora per a l’àpat de cap d’any
Per Nadal i Sant Esteve, per llepar-se'n els dits
Una nova proposta per a aquestes festes
Un nou lliurament de receptes encarades a les festes de Nadal
La cuina de la Neus ens ofereix un primer lliurament d’una sèrie de receptes encarades a les festes de Nadal
Unes postres per a llepar-se'n el bigotis
Un plat típic de la Festa Major de Teià (el Maresme), que se celebra per Sant Martí · Un plat llarg de fer, que demana quatre dies d'elaboració
Un plat gustós, nutritiu i fàcil de menjar
Amb magrana, figues, nous…
Una manera de cuinar aquesta fruita, que és una icona tardoral
La cuina de la Neus proposa una recepta amb bolets
La cuina de la Neus ens proposa una manera de fer-lo que ve directament d'Itàlia
Una nova proposta de 'La cuina de la Neus'
Una menja versàtil que tant acompanya la carn com el peix i amb què també podem fer una coca salada
La cuina de la Neus ens proposa unes postres fàcils, lleugeres, ràpides, de fer i de menjar, que vénen molt de gust amb aquesta calor que s’allarga
Sobre la cuina àrab i la nova edició il·lustrada del llibre 'Aroma àrab. Receptes i relats', de Salah Jamal
Com a entrant o com a plat, us sorprendrà i sorprendreu els vostres convidats
En fem un hummus, les arrebossem i en fem truita
Unes postres molt refrescants per a aquesta calor d'estiu
Una nova proposta de la cuina de la Neus
Un recurs acolorit i gustós per a celebrar les festes infantils
Per a un dinar o sopar d’estiu per compartir amb amics