Ingredients:
250 g de Mascarpone
2 paquets de galetes bescuit
40 mg de licor Amaretto
75 g de sucre
1 cafè
3 cullerades de cacau
3 ous

Elaboració:
Batem els rovells d’ou amb el sucre fins que blanquegi. Després, de mica en mica, afegim el formatge Mascarpone i, amb les clares a punt de neu, formem una crema.

En un bol, barregem el cafè amb el licor Amaretto. Amb aquest líquid mullem els bescuits.

Folrem un motlle que es desmunti amb paper film. Hi posem els bescuits: primer pels costats drets i després omplim el mig. Quan tenim feta la primera capa de bescuits, la cobrim amb la meitat de la crema. Tornem a posar bescuits i els cobrim amb la resta de crema. Per sobre hi posem cacau en pols.

Conservem el pastís a la nevera durant tres o quatre hores. Abans de servir-lo, l’acabem decorant-lo amb boletes i encenalls de xocolata de diferents colors.

Tiramisú.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any
120€/any
Si encara vols ajudar-nos més, pots fer-te'n com a Protector.

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.