Ingredients:
250 g de Mascarpone
2 paquets de galetes bescuit
40 mg de licor Amaretto
75 g de sucre
1 cafè
3 cullerades de cacau
3 ous

Elaboració:
Batem els rovells d’ou amb el sucre fins que blanquegi. Després, de mica en mica, afegim el formatge Mascarpone i, amb les clares a punt de neu, formem una crema.

En un bol, barregem el cafè amb el licor Amaretto. Amb aquest líquid mullem els bescuits.

Folrem un motlle que es desmunti amb paper film. Hi posem els bescuits: primer pels costats drets i després omplim el mig. Quan tenim feta la primera capa de bescuits, la cobrim amb la meitat de la crema. Tornem a posar bescuits i els cobrim amb la resta de crema. Per sobre hi posem cacau en pols.

Conservem el pastís a la nevera durant tres o quatre hores. Abans de servir-lo, l’acabem decorant-lo amb boletes i encenalls de xocolata de diferents colors.

Tiramisú.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb