Qui som

Què és VilaWeb?

VilaWeb és un diari electrònic independent creat l’any 1995. És el primer i principal diari electrònic en català tant en nombre de lectors com en reconeixement públic. Actualment és també el degà dels diaris digitals a Europa.

VilaWeb és editat per l’empresa Partal, Maresma & Associats i es reconeix com a producte en la tradició del periodisme de qualitat dels grans mitjans editats en paper així com en la cultura d’innovació d’internet.

Tot això des de la independència empresarial i política i el compromís amb les regles i tradicions del periodisme, amb els seus lectors i amb una visió de la realitat arrelada al propi país i compromesa amb la cultura catalana al temps que oberta al món global i atenta a la seva realitat.

La redacció

 

Contacte amb la redacció

En aquesta pàgina trobareu totes les dades de contacte amb la redacció de VilaWeb.

Política de publicació d’articles no demanats:

VilaWeb no es compromet a publicar o establir correspondència sobre articles que no ha sol·licitat. Si envieu un article per a publicar o proposeu una col·laboració l’editora considerarà el cas. Però si no hi ha cap resposta en quaranta-vuit hores, s’entén que no se’n considera la publicació.

VilaWeb té una secció d’opinió molt limitada i pràcticament només publica els articles dels seus opinadors habituals. Com a norma, que pot ser modificada en casos excepcionals, no acceptem articles d’opinió de persones que estan exercint un càrrec polític ni tampoc acceptem articles que hagin estat o vagin a publicar-se també en altres mitjans.

Llibre d’estil

Consulta el nostre Llibre d’estil (pdf)

L’empresa

Partal, Maresma & Associats és l’empresa editora de VilaWeb. Va ser fundada el 1996 per Assumpció Maresma i Vicent Partal, que continuen sent-ne els propietaris.

Publicitat

Pots consultar la informació sobre publicitat a VilaWeb aquí.