Què és VilaWeb?

VilaWeb és un diari electrònic independent creat l’any 1995. És el primer i principal diari electrònic en català tant en nombre de lectors com en reconeixement públic. Actualment és també el degà dels diaris digitals a Europa.

VilaWeb és editat per l’empresa Partal, Maresma & Associats i es reconeix com a producte en la tradició del periodisme de qualitat dels grans mitjans editats en paper així com en la cultura d’innovació d’internet.

Tot això des de la independència empresarial i política i el compromís amb les regles i tradicions del periodisme, amb els seus lectors i amb una visió de la realitat arrelada al propi país i compromesa amb la cultura catalana al temps que oberta al món global i atenta a la seva realitat.

Seccions i continguts

VilaWeb s’estructura en quatre àrees principals:

  • VilaWeb.cat. El diari electrònic, amb totes les seccions d’informació i participació, actualitzades de forma permanent 24 hores al dia. També té edició en anglès.
  • VilaWeb.tv. La televisió IP de VilaWeb, accessible tant a través de la web com de dispositius mòbils o televisió. [més informació]
  • MésVilaWeb. Àrea de serveis per a subscriptors, que inclou la possibilitat de crear un bloc dins VilaWeb i altres serveis exclussius. [més informació]

La redacció

 

Contacte amb la redacció

En aquesta pàgina trobareu totes les dades de contacte amb la redacció de VilaWeb.

Llibre d’estil

Consulta el nostre Llibre d’estil (pdf)

L’empresa

Partal, Maresma & Associats és l’empresa editora de VilaWeb. Va ser fundada el 1996 per Assumpció Maresma i Vicent Partal, que continuen sent-ne els propietaris.

Publicitat

Pots consultar la informació sobre publicitat a VilaWeb aquí.