Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Publicitat

  • Presentació: 17 anys al capdavant de la internet catalana


    Ja fa disset anys del naixement de VilaWeb, un diari pioner i que ha mantingut al llarg del temps la capacitat d'innovació i de lideratge. De manera constant, ha sabut renovar continguts i capacitats, i ésser el primer mitjà a introduir tota mena de funcions com són la informació local, els serveis de proximitat, la televisió a la carta i la mobilitat.

    Tot plegat, a més, amb una repercussió tant en xifres d'audiència com en reconeixement públic. VilaWeb és l'únic mitjà digital que ha rebut premis tan prestigiosos com el Nacional de Periodisme i el Ciutat de Barcelona de premsa, dos guardons que posen en relleu l'aposta pel periodisme de qualitat, el rigor informatiu i la innovació periodística que han marcat el recorregut de VilaWeb tots aquests anys.

    Els disset anys de VilaWeb també han servit per dur a terme una profunda renovació del diari. D'una banda, amb un disseny nou i impactant signat per América Sánchez, un dels grans noms del disseny al nostre país, autor de logotips i d'imatges gràfiques com les de Vinçon, Moritz, el FC Barcelona i els Jocs Olímpics de 1992. D’una altra banda, VilaWeb disposa d'una nova redacció al centre de Barcelona que incorpora tot de millores tècniques, especialment per a la producció i distribució de televisió per internet, i també una àrea d'accés públic per a cursos, conferències, debats i presentacions.

  • Formulari

    Ompliu el formulari si voleu que ens posem en contacte amb vosaltres per a ampliar-vos la informació o bé fer-vos arribar una proposta de campanya.