‘Me too’: a propòsit dels abusos i la violència de l’exèrcit espanyol
La violència sistemàtica és una eina cabdal de desorganització, de destrucció fins als fonaments d'una societat, i això que passava al servei militar responia a aquest propòsit
Carta de comiat que Carme Junyent va demanar que llegís Marta Vives en el funeral que es va fer dissabte
Carme Junyent recorda al govern que morir-se en català és un dret dels catalans i que l'administració hi té coses a dir i a fer · Això ho diu mentre ens explica amb què es troba ella en aquests darrers dies de la seva vida
En aquest article de comiat, Carme Junyent evoca els àpats que va organitzar quan va fer seixanta anys. Alhora, fa un reconeixement als cuiners, que dediquen la seva feina a fer-nos més feliços
En el penúltim article de la sèrie "No patiu per mi", Carme Junyent ens parla dels records i els oblits dels menjars que preparaven les seves àvies
Carme Junyent ens parla dels restaurants de cuina africana en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla dels restaurants vinculats amb tota mena de rituals en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla dels restaurants de Girona en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
L'últim Beseit que vaig veure s’assemblava molt al primer Beseit que puc recordar: poca gent al carrer i un bon fred · Un nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla d'aquells llocs que tenim a la vora però que potser no coneixeríem si no haguéssim anat en algun dels seus restaurants · Un nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla dels restaurants de la seva comarca, l'Anoia, en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent parla dels restaurants en què ha tastat els millors plats amb tomàquets i carxofes en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent parla dels restaurants que ha visitat arran de les conferències i presentacions de llibre que ha fet arreu de Catalunya en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Els restaurants són una font d'experiències, que molt sovint no acaben de sortir com voldríem
Segon recorregut de restaurants visitats per Carme Junyent i el GELA amb lingüistes de tot el món
Primer recorregut de restaurants visitats per Carme Junyent i el GELA amb lingüistes de tot el món
Un trajecte amb Carme Junyent, seguint les paelles del país: de la Malva-rosa a Granollers
Carme Junyent explica els ets i uts dels àpats d'abans i després de les presentacions de tesis doctorals en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent fa un repàs dels millors restaurants del Berguedà en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent explica algunes situacions viscudes en restaurants arran de la seva prosopagnòsia en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla de les seves vivències de convidada en grups gastronòmics en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla d'aquells restaurants on no podrà tornar perquè han tancat en un nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla dels restaurants de pas, d'aquells on aturar-se durant un viatge per carretera, en un nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla d'algunes de les troballes gastronòmiques que ha fet arran de la feina amb el GELA en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla d'aquells plats i sabors que tan sols resten en el record en un nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
El Giorgio és el xef més malcarat, dèspota i antipàtic que he conegut, però la seva cuina era irresistible