El responsable d’aquesta web considera com un objectiu bàsic garantir la privadesa i la confidencialitat de les dades de caràcter personal dels seus usuaris i de tots els qui es relacionen amb aquesta web i, per aquest motiu, manifesta el màxim compromís de compliment de l’actual Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de persones físiques pel que fa a la protecció i lliure circulació de dades personals (RGPD). Per tant, en la clàusula present es facilita la informació sobre l’ús que farà la societat de les vostres dades personals.

  1. Responsable del tractament

Partal Maresma i Associats, S.L. és el responsable del tractament de les dades de caràcter personal que es tractin per mitjà d’aquesta pàgina web i els seus subdominis, en els formularis situats en aquests (el ‘lloc web’). Podeu consultar la informació relativa a Partal Maresma i Associats, S.L. visitant l’avís legal que apareix al peu de la pàgina principal.

  1. Descripció dels tractaments

A continuació us informem dels tractaments fets per Partal Maresma i Associats, S.L. en relació amb les dades que l’usuari faciliti en algun dels formularis del lloc web.

Per a cadascun especifiquem: la finalitat i la base jurídica del tractament, el termini durant el qual conservarem les vostres dades i, si escau, la possible comunicació de dades a tercers.

A. Usuaris subscrits a + Vilaweb:

Tractament de les dades amb la finalitat de gestionar la subscripció, en les modalitats d’adherit, col·laborador, estudiant o soci protector. Això pot incloure, entre més avantatges (tractaments associats):

Rebre VilaWeb Paper amb una periodicitat diària (llevat del dissabte i del mes d’agost, que no el publiquem) i accedir als articles de l’endemà.

Participar en els actes de ‘redacció oberta’, exclusius per als subscriptors de VilaWeb.

Escriure i llegir comentaris a les notícies.

Tenir un bloc personal a VilaWeb.

Participar en la Xarxa VW i en els grups i xats vinculats.

Participar en l’Assemblea Anual de Lectors de VilaWeb.

Obtenir descomptes a la botiga de VilaWeb.

Disposar d’una eina per a desar articles d’interès personal.

Mantenir una relació directa amb la redacció.

També podrem tractar les vostres dades per a atendre qualsevol qüestió, dubte, queixa o reclamació que ens pugueu adreçar.

  • Base legal:

Gestió de la relació contractual.

  • Termini de conservació:

Mentre es mantingui la relació contractual i, en qualsevol cas, en compliment de terminis legals de prescripció aplicables.

  • Destinataris:

No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a: (1) les entitats bancàries que indiqueu, per realitzar la corresponent domiciliació bancària; (2) prestadors de serveis de les comunicacions, per a possibilitar la prestació del servei.

B. Resta de serveis oferts en el lloc web, entre els quals la gestió de ‘la Botiga’:

Tractament de les dades amb la finalitat de gestionar ‘la Botiga’ del lloc web i també per a gestionar, desenvolupar i executar la compra-venda dels productes que s’hi ofereixen, inclosos serveis associats com ara la gestió del cobrament o l’enviament dels productes adquirits.

  • Base legal:

Gestió de la relació contractual

  • Termini de conservació:

Mentre es mantingui la relació contractual i, en qualsevol cas, en compliment de terminis legals de prescripció aplicables.

  • Destinataris:

No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a: (1) les entitats bancàries que indiqueu, per realitzar la corresponent domiciliació bancària; (2) prestadors de serveis de les comunicacions, per a possibilitar la prestació del servei.

C. Enviament de butlletins d’informació

Tractament de dades per a enviar-vos els butlletins d’informació de VilaWeb.

  • Base legal:

Consentiment: tot marcant la casella que hi ha en el formulari corresponent.

  • Termini de conservació:

Fins que no revoqueu el consentiment.

  • Destinataris:

No se cediran les teves dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a prestadors de serveis de les comunicacions, per a possibilitar la prestació del servei.

D. Consultes i reclamacions d’usuaris no registrats:

Tractament de dades amb la finalitat d’atendre la sol·licitud i seguiment de qualsevol qüestió, dubte, queixa o reclamació que ens pugui presentar qualsevol altre usuari que no sigui subscriptor (adherit, col·laborador, estudiant, associat) o client registrat per beneficiar-se de la resta dels serveis del lloc web.

  • Base legal:

Consentiment: tot marcant la casella que hi ha en el formulari de contacte.

  • Termini de conservació:

Fins a la resolució completa de la qüestió, dubte, queixa o reclamació. 

  • Destinataris:

No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a: (1) si escau, qualsevol entitat o organització que pogués resultar d’interès per a la resolució de la consulta o reclamació, sempre que sigui estrictament necessari; (2) prestadors de serveis de les comunicacions, per a possibilitar la prestació del servei.

E. Tramesa de comunicacions comercials de Partal Maresma i Associats, S.L.

Amb els objectius següents (segons el cas):

  • Rebre el bulletí de la Botiga de VilaWeb.
  • Rebre informació sobre els serveis, inclosos publicitaris, que ofereix VilaWeb.
  • Participar en concursos i promocions.
  • Base legal:

Consentiment: tot marcant la casella que figura en el formulari corresponent.

  • Termini de conservació:

Fins que no revoqueu el consentiment.

  • Destinataris:

No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a prestadors de serveis de les comunicacions, per possibilitar la prestació del servei.

Us informem, així mateix, que aquest lloc web utilitza ‘galetes’ pròpies i de tercers que poden obtenir dades no identificatives, com ara la vostra adreça IP o informació de les pàgines visitades dins aquest lloc web. Podeu obtenir més informació sobre les galetes, els tipus i les indicacions per a desactivar-les o eliminar-les visitant la nostra ‘Política de galetes’.

No es preveuen transferències internacionals. Si escau, tan sols se’n podran fer de les vostres dades personals a prestadors de serveis de la societat. Aquests prestadors poden ser situats en estats fora de l’Espai Econòmic Europeu. Quan no s’hagi declarat que compten amb un nivell de protecció equivalent a l’europeu, la societat adoptarà les corresponents clàusules contractuals tipus o exigirà l’adhesió al Privacy Shield.

L’usuari garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades i és responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués esdevenir-se a conseqüència de l’incompliment de tal obligació.

Els espais remarcats amb asterisc en cadascun dels formularis són obligatoris, de manera que la negativa a subministrar-los implicarà la impossibilitat de dur a terme la prestació dels serveis contractats.

Us informem que no cedim les vostres dades personals a tercers tret de quan hi hagi una obligació legal (hisenda pública, jutjats i tribunals, forces i cossos de seguretat…) o bé ho indiquem expressament en la descripció inclosa en aquest apartat. D’una altra banda, podran tenir accés a les vostres dades personals els encarregats del tractament de Partal Maresma i Associats, S.L., és a dir, els prestadors de serveis que hi hagin d’accedir per al desenvolupament de les seves funcions.

  1. Drets que podeu exercir en relació amb les vostres dades personals

En qualsevol moment, i de manera gratuïta, podeu exercir els drets següents:

  • Accedir a les vostres dades personals.
  • Rectificar les dades inexactes o incompletes.
  • Sol·licitar la supressió de les vostres dades quan, entre més motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.
  • Obtenir de Partal Maresma i Associats, S.L. la limitació del tractament de les dades quan es compleixi alguna de les condicions previstes en la normativa de protecció de dades.
  • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular al tractament de les seves dades, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Partal Maresma i Associats, S.L. deixarà de tractar les dades, llevat de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Sol·licitar la portabilitat de les vostres dades.
  • Revocar els consentiments.
  • Reclamar davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades quan considereu que Partal Maresme i Associats, S.L. ha vulnerat els drets que us són reconeguts per la normativa aplicable en protecció de dades.

Podreu exercir aquests drets mitjançant un escrit a l’adreça següent: carrer de Ferlandina, 43; codi postal: 08001; localitat: Barcelona; província: Barcelona. O bé a la següent adreça de correu electrònic: administracio@partal.cat,
informant-nos del dret que desitgeu exercir i incloent-hi les vostres dades identificatives.

  1. Mesures de seguretat

 Partal Maresma i Associats, S.L. ha aplicat i manté els nivells de seguretat exigits pel RGPD per a protegir les dades de caràcter personal dels usuaris enfront de pèrdues fortuïtes i d’accessos, tractaments o revelacions no autoritzats, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscs a què són exposades. No obstant això, la transmissió d’informació per mitjà d’internet no és totalment segura; per això, i malgrat que Partal Maresma i Associats, S.L. fa el màxim esforç per a protegir les dades dels usuaris, no pot garantir-ne la seguretat durant el trànsit fins al lloc web. Per tant, tota la informació que faciliteu s’enviarà a compte i risc vostre. Una vegada rebudes les vostres dades, Partal Maresma i Associats, S.L. utilitzarà procediments i funcions de seguretat rigorosos per impedir-hi qualsevol accés no autoritzat. 

  1. Actualització d’aquesta política de privadesa

Partal Maresma i Associats SL es reserva el dret de modificar de manera unilateral aquesta política de privadesa, a conseqüència, entre més circumstàncies, de: (1) canvis en el lloc web; (2) modificacions en els tractaments o finalitats de dades personals; (3) modificacions o novetats legislatives; i (4) l’establiment de nous criteris per part de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o qualsevol altra autoritat sobre la matèria.

Per això, Partal Maresma i Associats S.L. recomana a l’usuari que llegeixi detingudament la política de privadesa vigent en el moment en què accedeixi al lloc web i, en tot cas, abans de registrar-se, subscriure’s o comprar cap producte per mitjà d’aquest lloc web.

Última actualització: maig del 2018