Cuina

Arxiu
13.10.2021

Torna el festival gastronòmic Passeig de Gourmets, amb plats dels millors xefs per menys de deu euros

Carme Ruscalleda, Martín Berasategui o Nando Jubany formaran part del festival del Passeig de Gràcia de Barcelona

18.02.2021

De què s'alimenta Martí Sales?

L'escriptor publica 'Aliment' a Club Editor, una obra rica i gustosa, suma de gèneres i recursos literaris, que és un viatge amb el teló de fons de la cuina

L'escriptor Martí Sales i l'editora Maria Bohigas.
20.12.2020

El Ferran Adrià de Xangai

Com a casa: viatjant pel món a la recerca d'obres, edificis, monuments i personatges que ens remeten a casa nostra

17.11.2020

La carxofa es va conrear perquè arribés el bacallà i s'aliessin amb l’arròs

Andreu Manresa publica 'El menjar i les illes', un viatge particular per la cuina i el paisatge illenc

03.11.2020

Umami

02.04.2020

Diversos cuiners ensenyen receptes per a fer aquests dies de confinament

Nandu Jubany i Miquel Calent són alguns dels xefs del país que aquest dies comparteixen les seves receptes a les xarxes

07.06.2019

Tast a la Rambla: La gran festa gastronòmica del centre de Barcelona s'amplia

Més de 40 locals selectes de Barcelona oferiran plats a només 4 euros cadascun

01.06.2018

Tot el que amaga un plat de la cuina tradicional

23.03.2018

Tretze restaurants de Caldes d’Estrac participen en la Pesolada

Durant els mesos de març i abril els restaurants del municipi ofereixen plats i menús basats en el pèsol de floreta

03.02.2018

La cuina de la Neus: carxofes confitades

Un plat on la carxofa assoleix un gust intens

19.01.2018

El regust de l'estrella

Les grans guies i els rànquings impacten en l’alta cuina entre el prestigi i les crítiques

10.01.2018

L’Empresa en xarxa: Lékué

10.01.2018

Ferran Adrià: ‘La gran revolució d’elBulli és filosòfica no pas tècnica’

26.12.2017

Per què amb el pas del temps el pa s'endureix i les s'estoven?

28.11.2017

Més rigorosos, més seriosos, més filosòfics...

12.09.2017

La cuina rural silvestre

Etnobotànica i gastronomia en l'obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007)

04.07.2017

Algues: les verdures del mar

10.02.2017

Fogons a ritmes diferents

Slow food i fast food contrasten en la manera d’entendre l’art de la cuina

13.12.2016

Dolores Corella: 'La dieta mediterrània ens ajuda físicament i mentalment'

Catedràtica en l’Àrea de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València

29.11.2016

Matèria deglutòria

26.04.2016

La galàxia làctica

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb el nou diari que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €