Ada Colau té molt mal perdre
Que per segona vegada els comuns no accepten els resultats i vulguen maniobrar a l'esquena dels votants diu molt de la mena de política, i de moral, que representen –ben allunyada d’allò que diuen que són
Un llibre i una figura del mític Pinotxo al Museu de Cera immortalitzen el símbol d'un mercat que ja no existeix
Ara Llibres i Arpa Editorial coediten la nova edició del ‘Corpus de la cuina catalana’, l’inventari del patrimoni gastronòmic català
El xef Oriol Ivern és el propietari del restaurant Hisop i un cuiner que parla de manera honesta i sensata sobre el món de la gastronomia.
Entrevista a l'autor de l'obra 'Història de la cuina catalana i occitana', que n'acaba de publicar el cinquè volum
L’equip del restaurant rep els cuiners amb una festa improvisada amb cava i confeti
La pàgina web esmorzarsdeforquilla.net reivindica la tradició de seure a taula i fer un bon esmorzar
La secció gastronòmica de The New York Times publica una recepta alternativa sobre com preparar el pa amb tomàquet
La cuinera Maria Nicolau adverteix en un vídeo que molts restaurants rurals es veuen obligats a tancar perquè no troben treballadors
Entre els cinquanta millors restaurants del món, també hi ha Quique Dacosta, de Dénia, en el número quaranta-dos · Josep Roca, del Celler de Can Roca, rep el premi Beronia World's Best Sommelier
Carme Ruscalleda, Martín Berasategui o Nando Jubany formaran part del festival del Passeig de Gràcia de Barcelona
Impulsat per l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, Can Ruti, és un projecte pioner que es fa en col·laboració amb la Fundació Alícia · La doctora en nutrició i tecnòloga Elena Roura, responsable científica d’Alícia, ens l’explica
L'escriptor publica 'Aliment' a Club Editor, una obra rica i gustosa, suma de gèneres i recursos literaris, que és un viatge amb el teló de fons de la cuina
Andreu Manresa publica 'El menjar i les illes', un viatge particular per la cuina i el paisatge illenc
La Fundació Mallorca Literària reinterpreta els apunts gastronòmics de Rafael Ginard de 1951 amb els xefs Tomeu Arbona i Miquel Calent
Nandu Jubany i Miquel Calent són alguns dels xefs del país que aquest dies comparteixen les seves receptes a les xarxes
Com a casa: viatjant pel món a la recerca d'obres, edificis, monuments i personatges que ens remeten a casa nostra
Més de 40 locals selectes de Barcelona oferiran plats a només 4 euros cadascun
S’ha presentat una nova edició del ‘Llibre de coc’, dins la col·lecció 'Set Portes receptaris històrics de la cuina catalana', amb l’aportació de noves dades importants per a la història de la cuina catalana
La Fundació Alícia presenta un receptari acurat de cuina gitana. Ens explica alguns dels seus valors el seu director, Toni Massanés
Sobre la cuina àrab i la nova edició il·lustrada del llibre 'Aroma àrab. Receptes i relats', de Salah Jamal
Durant els mesos de març i abril els restaurants del municipi ofereixen plats i menús basats en el pèsol de floreta
Un plat on la carxofa assoleix un gust intens
Les grans guies i els rànquings impacten en l’alta cuina entre el prestigi i les crítiques