The New York Times escandalitza les xarxes amb la seva versió del pa amb tomàquet

La secció gastronòmica de The New York Times publica una recepta alternativa sobre com preparar el pa amb tomàquet

VilaWeb
Redacció
16.09.2022 - 10:58
Actualització: 16.09.2022 - 16:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La secció gastronòmica del New York Times ha publicat avui la recepta per a preparar el pa amb tomàquet (pan con tomate, segons el diari). “Els tomàquets en una torrada són sempre una bona idea, especialment durant la temporada estival, quan són en plena maduresa. Una combinació superior prové de Barcelona, on la torrada es frega amb all i tomàquets sucosos, i després s’amaneix amb oli d’oliva”, explica el diari nord-americà.

Ara, el New York Times ofereix una recepta que no té res a veure amb l’original, de fet, diu que calen trenta minuts per a preparar-la. “La majoria de catalans simplement tallen el tomàquet transversalment i fan un massatge vigorós al pa torrat, tot i que alguns ratllen la polpa del tomàquet i la posen amb una cullera sobre el pa”, continua el diari.

La versió nord-americana del pa amb tomàquet consisteix a torrar el pa al forn, posar-li el tomàquet ratllat per sobre i després afegir-hi rodanxes de tomàquets diversos, com ara els cirerols. Finalment, segons el diari, s’amaneix amb sal, oli i pebre.

La proposta no ha agradat gens a les xarxes, que de seguida s’han omplert de comentaris irònics i indignats en contra de la versió nord-americana del pa amb tomàquet.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes