Tast a la Rambla

Del 6 al 10 de juny, la Rambla de Barcelona es transforma en l’epicentre de la gastronomia de la ciutat. Una quarantena de restaurants i pastisseries de referència ofereixen petites degustacions a totes aquelles persones que s’acostin a les paradetes situades a la rambla de Santa Mònica, a tocar de l’estàtua de Cristòfor Colom.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes 

Entre els participants, hi ha noms tan reconeguts com Nandu Jubany, Ada Parellada i Paco Pérez, i restaurants amb molt reconeixement a la ciutat. Alguns, fins i tot, amb Estrelles Michelin, com és el cas d’Enoteca, La Barra de Carles Abellan i Xerta Restaurant. D’aquesta manera, els assistents podran gaudir de la millor gastronomia de la ciutat per només quatre euros el plateret.

Entre les novetats d’enguany, destaca l’ampliació de l’oferta. El projecte s’obre a restaurants de fora de Barcelona i es crearà un espai anomenat Cuina Metropolitana, on hi haurà restaurants de Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i l’Hospitalet de Llobregat. La resta de locals es distribuiran en quatre grups: Cuina d’Autor, Pastisseria, Tapes i Cuina Tradicional.

Però el Tast a la Rambla no és menjar i prou. Els cinc dies que dura el festival, s’organitzen tot d’activitats al seu voltant. Hi ha tallers de cuina, degustacions i actuacions musicals.

Descobreix tot el programa del Tast de la Rambla 2019.

Un èxit d’assistents any rere any

El Tast a la Rambla és un èxit any rere any. Per això, els organitzadors tenen previst d’augmentar les 630.000 visites i les 120.000 degustacions de l’any passat. I més, tenint en compte que dilluns, 10 de juny, és festiu i per això la festa gastronòmica estarà oberta un dia més del que és habitual.

El projecte, que neix impulsat per l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla i el grup GSR, pretén que els barcelonins continuïn sentint-se seu aquest espai tan massificat de turistes. Per això, aprofiten aquests dies per reivindicar la Rambla com a eix lúdic de la ciutat, i animen tots els barcelonins a treure-hi el cap.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb