Un parlament incapaç, indigne, que s’ha tornat a posar en evidència
La retirada de l’escó a Laura Borràs, com abans el cas Pau Juvillà, és el certificat visible de la inutilitat de la cambra catalana per a representar-nos als ciutadans
Els xefs Jordi Cruz, Javier i Sergio Torres i Paolo Casagrande coordinaran la gastronomia del sopar de la cerimònia
El xef Oriol Ivern és el propietari del restaurant Hisop i un cuiner que parla de manera honesta i sensata sobre el món de la gastronomia.
Entrevista a Javier i Sergio Torres, propietaris del restaurant Cuina Germans Torres, guardonat amb tres estrelles a la darrera edició de la Guia Michelin
Amb el reconeixement als germans Torres, Barcelona encapçala les capitals culinàries internacionals, però alhora s’escola la seva identitat i tradició gastronòmica
L’equip del restaurant rep els cuiners amb una festa improvisada amb cava i confeti
Set restaurants dels Països Catalans obtenen una primera estrella, cinc dels quals són a Barcelona
Entrevista a la cuinera més jove del país a guanyar una estrella Michelin · El seu restaurant, Arrels, a Sagunt, té una llista d’espera de mesos
La proposta gastronòmica va perdre la distinció en traslladar-se de Sant Julià de Ramis a la capital catalana
Entrevista a Mateu Casañas, un dels tres xefs del Disfrutar, considerat el cinquè millor restaurant del món per The World's 50 Best Restaurants
Més de 40 locals selectes de Barcelona oferiran plats a només 4 euros cadascun