Una França que ja no existeix es regira contra el català
La batalla dels batlles per la llengua exemplifica que hi ha conflicte, un conflicte obert, irreductiblement nacional, entre França i Catalunya. Que continua
El xef Paco Méndez, format al Bulli, difon el receptari de Mèxic, el seu país, fet amb el rebost i els aprenentatges del seu país d'acollida
Després de les tres estrelles del Disfrutar de l'any passat, enguany la Guia Michelin premia amb la primera estrella deu projectes dels Països Catalans
Enguany no hi ha cap restaurant del país que hagi guanyat la segona estrella ni la tercera
Us oferim una llista amb tots els restaurants amb estrella Michelin del país
Martina Puigvert ha estat reconeguda com a millor xef jove i Josep "Pitu" Roca com a millor sommelier
Fina Puigdevall i les seves filles, Clara, Martina i Carlota Puigvert, són al capdavant del restaurant les Cols, que ha situat Olot en el mapa gastronòmic
Els xefs Jordi Cruz, Javier i Sergio Torres i Paolo Casagrande coordinaran la gastronomia del sopar de la cerimònia
El xef Oriol Ivern és el propietari del restaurant Hisop i un cuiner que parla de manera honesta i sensata sobre el món de la gastronomia.
Entrevista a Javier i Sergio Torres, propietaris del restaurant Cuina Germans Torres, guardonat amb tres estrelles a la darrera edició de la Guia Michelin
Amb el reconeixement als germans Torres, Barcelona encapçala les capitals culinàries internacionals, però alhora s’escola la seva identitat i tradició gastronòmica
L’equip del restaurant rep els cuiners amb una festa improvisada amb cava i confeti
Set restaurants dels Països Catalans obtenen una primera estrella, cinc dels quals són a Barcelona
Entrevista a la cuinera més jove del país a guanyar una estrella Michelin · El seu restaurant, Arrels, a Sagunt, té una llista d’espera de mesos
La proposta gastronòmica va perdre la distinció en traslladar-se de Sant Julià de Ramis a la capital catalana
Entrevista a Mateu Casañas, un dels tres xefs del Disfrutar, considerat el cinquè millor restaurant del món per The World's 50 Best Restaurants
Més de 40 locals selectes de Barcelona oferiran plats a només 4 euros cadascun
Sis restaurants del país aconsegueixen la primera estrella