Quins són els restaurants amb estrella Michelin dels Països Catalans?

VilaWeb
Redacció
29.11.2023 - 12:22
Actualització: 29.11.2023 - 13:15

Ahir al vespre es va fer a Barcelona la gala de la Guia Michelin i, una vegada més, es va demostrar l’alt nivell gastronòmic del país. El restaurant Disfrutar de Barcelona, regentat pels xefs Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, va obtenir la tercera estrella Michelin i nou restaurants del país van rebre la primera: Suto, de Yoshikazu Suto, a Barcelona; Quirat, de Víctor Torres, també a Barcelona; Orobianco, d’Andrea Drago, a Calp (Marina Alta); Fraula, de Roseta Félix i Daniel Malavia, a València; Casa Bernardi de Ferdinando Bernardi, a Benissa (Marina Alta); Andreu Genestra, pel seu restaurant a Llucmajor (Mallorca); Omakase by Walt de Walter Sidoravicius, a Eivissa; Sa Clastra, de Jordi Cantó, a Calvià (Mallorca); i Unic de David Grussaute, a Sant Josep de la Talaia (Eivissa).

A continuació us presentem una llista dels restaurants amb estrella Michelin dels Països Catalans:

Una estrella Michelin

Adrian Quetgals de Palma
Antic Molí d’Ulldecona (Montsià)
Aliança d’Anglès (Selva)
Aleia de Barcelona
Alkimia de Barcelona
Arrels de Sagunt (Camp de Morvedre)
Angle de Barceloana
Atalaya d’Alcalà de Xivert (Baix Maestrat)
Atempo de Barcelona
Aürt de Barcelona
Baeza & Rufete d’Alacant
Beat i Audrey’s de Calp (Marina Alta)
La Boscana de Bellvís (Pla d’Urgell)
Caelis de Barcelona
Ca l’Enric de la Vall de Bianya (Garrotxa)
Cal Paradís de la Vall d’Alba (Marina Alta)
Can Bosch i el Rincón de Diego de Cambrils (Baix Camp)
Can Jubany de Calldetenes (Osona)
Casa Pepa d’Ondara (Marina Alta)
Els Casals de Sagàs (Berguedà)
Castell de Peralada (Alt Empordà)
Come de Paco Méndez de Barcelona
Deliranto de Salou (Tarragonès)
Dins de Santi Taura de Palma
Dos Palillos de Barcelona
Emporium de Castelló d’Empúries (Alt Empordà)
Enigma
Etxeko d’Eivissa (el Canar)
Fierro de València
La Finca d’Elx (Baix Vinalopó)
Fogony de Sort (Pallars Sobirà)
Fonda Xesc de Gombrèn (Ripollès)
Es Fum de Palmanova (Mallorca)
Fusion19 de Muro (Mallorca)
La Gaia d’Eivissa
Hisop de Barcelona
Hofmann de Barcelona
Kaido Sushi Bar de València
Koy Shunka de Barcelona
Lienzo de València
Lluerna de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)
Maca de Castro del Port d’Alcúdia (Mallorca)
Les Magnòlies d’Arbúcies (Selva)
Malena de Gimenells (Segrià)
Marc Fosh de Palma
Massana de Girona
Les Moles d’Ulldecona (Montsià)
Mont Bar de Barcelona
L’Ó de Sant Fruitós del Bages
Oria de Barcelona
Peix & Brases de Dènia (Marina Alta)
Quatre Molins de Cornudella de Montsant (Priorat)
Quirat de Barcelona
Raúl Resino de Benicarló (Baix Maestrat)
Riff de València
Sala d’Olost (Lluçanès)
La Salita de València
Slow and Low de Barcelona
Suto de Barcelona
Els Tinars de Llagostera (Gironés)
Tresmacarrons del Masnou (Maresme)
Tula de Xàtiva (Costera)
Via Veneto de Barcelona
Villa Retiro de Xerta (Baix Ebre)
Xato de la Nucia (Marina Baixa)
Xerta de Barcelona
Zarada de Palma

Dues estrelles Michelin

BonAmb de Xàtiva (Costera)
Bo.TiC de Corçà (Baix Empordà)
Cinc Sentits de Barcelona
Les Cols d’Olot (Garrotxa)
Enoteca Paco Pérez de Barcelona
L’Escaleta de Cocentaina (Comtat)
Miramar de Llançà (Alt Empordà)
Moments de Barcelona
El Poblet de València
Ricard Camarena de València
Voro de Canyamel (Mallorca)

Tres estrelles Michelin

Àbac de Barcelona
El Celler de Can Roca de Girona
Cuina Germans Torres de Barcelona
Disfrutar de Barcelona
Lasarte de Barcelona
Quique Dacosta de Dénia (Marina Alta)

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any