Una França que ja no existeix es regira contra el català
La batalla dels batlles per la llengua exemplifica que hi ha conflicte, un conflicte obert, irreductiblement nacional, entre França i Catalunya. Que continua
Ho ha anunciat Joan Roca durant la seva ponència a la primera jornada del congrés Sant Sebastià Gastronomika
Inclouen categories a obres publicades, manuscrits inèdits i treballs periodístics
Parlem amb el xef Joan Roca del seu darrer llibre, 'Cuinar el Mediterrani', i ho aprofitem per repassar la seva trajectòria, ara que acaba de fer seixanta anys
Es fa difícil d'explicar amb paraules l'experiència de celebrar quaranta anys o la vida, en tota la seva magnitud, al Celler de Can Roca
Visita amb Josep Roca, sommelier i propietari del Celler de Can Roca, al bar dels seus pares, origen de la saga familiar
Redondo, de quaranta-sis anys, també va ser cap de cuina del Celler de Can Roca durant nou anys
Obrirà aquest juliol i fins a la tardor a l’hotel las Arenas de València
Entrevista a Jordi Roca, el germà petit del Celler de Can Roca, que fa balanç d’aquests darrers deu anys
Roca, responsable de la rebosteria del Celler de Can Roca, va perdre la veu fa més de set anys a causa de la malaltia
El complex tindrà un hotel amb el seu restaurant, un espai d'esdeveniments i un d'expositiu
L'editorial Vibop publica per primera vegada en català 'El llibre dels vins', d'Arnau de Vilanova, que es va presentar ahir al Celler de Can Roca
El guardó és un reconeixement a la seva llarga trajectòria als fogons, que va començar el 1967
L'establiment fa una proposta de cuina "directa i espontània" a un preu entre els cinquanta i els setanta euros el menú
Els propietaris del Celler de Can Roca oferiran plats tradicionals amb un toc de cuina acadèmica
Entrevistem el cap de sala, sommelier i copropietari del Celler de Can Roca · Reflexiona sobre la crisi i la situació que ha d'encarar el sector, alhora que exposa un seguit de desafiaments, que ja tenim aquí
En un comunicat expliquen que els casos detectats són asimptomàtics o presenten simptomatologia lleu
Sobre l'emergència climàtica, la COP25 i sobre els vins que va servir el Celler de Can Roca en l'àpat de mandataris que va obrir la cimera
Entrevistem la mare dels germans Roca, del Celler de can Roca, amb qui van aprendre a cuinar
Aquesta nit s'ha convertit en el segon millor restaurant del món · El The World’s 50 Best Restaurants manté Massimo Bottura i la seva Osteria Francescana com a millor restaurant del món
Els germans Roca són els responsables d'elaborar l'àpat per a vuit-centes persones del sopar que organitza l'Elton John Aids Foundation, coincidint amb la gala dels Oscar
El millor restaurant del món ha canviat de continent i s’acaba d’atorgar a l’Eleven Madison Park de Nova York
Entrevistem el sommelier del Celler de Can Roca, un personatge amb una sensibilitat afinada, uns valors i uns coneixements envejables, que el fan un home respectat internacionalment en l'àmbit vinícola i el duen a l'avantguarda del món del vi
Avui l’ofici de cuiner s’associa a creació, netedat, benestar. I això no és gràcies a cap programa televisiu
Us oferim la llista dels restaurants amb estrelles dels Països Catalans
El sommelier Josep Roca i la psicòloga Imma Puig fan un retrat intens, extens i emocionant del moment que viu avui el món del vi al món, a través de dotze cellerers, al llibre ‘Rere les vinyes’ · Entre la crònica i el reportatge, us relatem l’acte de presentació del llibre, històric, perquè va reunir alguns dels elaboradors més prestigiosos del món i es va concebre com ‘La festa de les persones del vi’