Celler de Can Roca
El vi com a millor amic de l'home (segons Arnau de Vilanova)
L'editorial Vibop publica per primera vegada en català 'El llibre dels vins', d'Arnau de Vilanova, que es va presentar ahir al Celler de Can Roca

Montserrat Fontané, mare dels germans Roca, Premi Gourmet Català 2021
El guardó és un reconeixement a la seva llarga trajectòria als fogons, que va començar el 1967

Els germans Roca obren el Normal, el seu nou restaurant al mig del Barri Vell de Girona
L'establiment fa una proposta de cuina "directa i espontània" a un preu entre els cinquanta i els setanta euros el menú

Els germans Roca obriran el 'Normal', un nou restaurant al centre de Girona
Els propietaris del Celler de Can Roca oferiran plats tradicionals amb un toc de cuina acadèmica

Josep Roca (Celler de Can Roca) o com afronta la crisi un dels restaurants més prestigiosos del món
Entrevistem el cap de sala, sommelier i copropietari del Celler de Can Roca · Reflexiona sobre la crisi i la situació que ha d'encarar el sector, alhora que exposa un seguit de desafiaments, que ja tenim aquí

El Celler de Can Roca tanca fins a nou avís per positius dins l'equip
En un comunicat expliquen que els casos detectats són asimptomàtics o presenten simptomatologia lleu

Vins de fang, vins de foc, emergència climàtica
Sobre l'emergència climàtica, la COP25 i sobre els vins que va servir el Celler de Can Roca en l'àpat de mandataris que va obrir la cimera

Montserrat Fontané: 'No he arribat a entendre la cuina que fan els meus fills'
Entrevistem la mare dels germans Roca, del Celler de can Roca, amb qui van aprendre a cuinar

El celler de Can Roca es manté a dalt de tot de la gastronomia mundial
Aquesta nit s'ha convertit en el segon millor restaurant del món · El The World’s 50 Best Restaurants manté Massimo Bottura i la seva Osteria Francescana com a millor restaurant del món

La cuina del Celler de can Roca arriba a la gala dels Oscar
Els germans Roca són els responsables d'elaborar l'àpat per a vuit-centes persones del sopar que organitza l'Elton John Aids Foundation, coincidint amb la gala dels Oscar

El Celler de Can Roca es manté a dalt de tot, en tercera posició
El millor restaurant del món ha canviat de continent i s’acaba d’atorgar a l’Eleven Madison Park de Nova York

Josep Roca, més enllà de la cultura del gust
Entrevistem el sommelier del Celler de Can Roca, un personatge amb una sensibilitat afinada, uns valors i uns coneixements envejables, que el fan un home respectat internacionalment en l'àmbit vinícola i el duen a l'avantguarda del món del vi

Quadern del carrer de la vinya: mare, jo vull ser cuinera
Avui l’ofici de cuiner s’associa a creació, netedat, benestar. I això no és gràcies a cap programa televisiu

El Lasarte de Barcelona obté la tercera estrella Michelin
Us oferim la llista dels restaurants amb estrelles dels Països Catalans

Josep Roca i la força de fixar el moment que viu el món del vi
El sommelier Josep Roca i la psicòloga Imma Puig fan un retrat intens, extens i emocionant del moment que viu avui el món del vi al món, a través de dotze cellerers, al llibre ‘Rere les vinyes’ · Entre la crònica i el reportatge, us relatem l’acte de presentació del llibre, històric, perquè va reunir alguns dels elaboradors més prestigiosos del món i es va concebre com ‘La festa de les persones del vi’

Joan Roca, elegit millor xef del món
El Celler de Can Roca de Girona és des d'aquesta nit el segon millor restaurant del món

L'ONU nomena els germans Roca Ambaixadors de Bona Voluntat per lluitar contra la fam i la pobresa

Els aperitius del Celler de Can Roca: l’olivera, el món i la memòria
Joan Roca explica els punts de partida que inspiren la primera part del menú degustació del millor restaurant del món i algunes receptes, una experiència dins la fira Barcelona Degusta
