Celler de Can Roca

Arxiu
02.03.2022

El vi com a millor amic de l'home (segons Arnau de Vilanova)

L'editorial Vibop publica per primera vegada en català 'El llibre dels vins', d'Arnau de Vilanova, que es va presentar ahir al Celler de Can Roca

29.10.2021

Montserrat Fontané, mare dels germans Roca, Premi Gourmet Català 2021

El guardó és un reconeixement a la seva llarga trajectòria als fogons, que va començar el 1967

09.07.2021

Els germans Roca obren el Normal, el seu nou restaurant al mig del Barri Vell de Girona

L'establiment fa una proposta de cuina "directa i espontània" a un preu entre els cinquanta i els setanta euros el menú

05.03.2021

Els germans Roca obriran el 'Normal', un nou restaurant al centre de Girona

Els propietaris del Celler de Can Roca oferiran plats tradicionals amb un toc de cuina acadèmica

24.11.2020

Josep Roca (Celler de Can Roca) o com afronta la crisi un dels restaurants més prestigiosos del món

Entrevistem el cap de sala, sommelier i copropietari del Celler de Can Roca · Reflexiona sobre la crisi i la situació que ha d'encarar el sector, alhora que exposa un seguit de desafiaments, que ja tenim aquí

Josep Roca (fotografia: Òscar Pallarès).
19.09.2020

El Celler de Can Roca tanca fins a nou avís per positius dins l'equip

En un comunicat expliquen que els casos detectats són asimptomàtics o presenten simptomatologia lleu

08.12.2019

Vins de fang, vins de foc, emergència climàtica

Sobre l'emergència climàtica, la COP25 i sobre els vins que va servir el Celler de Can Roca en l'àpat de mandataris que va obrir la cimera

La devastació del riu Francolí, la solidaritat dels veïns de l'Espluga. Recuperant les ampolles del vi Rendé Masdéu del fang.
01.06.2019

Montserrat Fontané: 'No he arribat a entendre la cuina que fan els meus fills'

Entrevistem la mare dels germans Roca, del Celler de can Roca, amb qui van aprendre a cuinar

La cuinera Montserrat Fontané, mare de Joan, Josep i Jordi Roca, del Celler de Can Roca.
19.06.2018

El celler de Can Roca es manté a dalt de tot de la gastronomia mundial

Aquesta nit s'ha convertit en el segon millor restaurant del món · El The World’s 50 Best Restaurants manté Massimo Bottura i la seva Osteria Francescana com a millor restaurant del món

04.03.2018

La cuina del Celler de can Roca arriba a la gala dels Oscar

Els germans Roca són els responsables d'elaborar l'àpat per a vuit-centes persones del sopar que organitza l'Elton John Aids Foundation, coincidint amb la gala dels Oscar

05.04.2017

El Celler de Can Roca es manté a dalt de tot, en tercera posició

El millor restaurant del món ha canviat de continent i s’acaba d’atorgar a l’Eleven Madison Park de Nova York

09.01.2017

Josep Roca, més enllà de la cultura del gust

Entrevistem el sommelier del Celler de Can Roca, un personatge amb una sensibilitat afinada, uns valors i uns coneixements envejables, que el fan un home respectat internacionalment en l'àmbit vinícola i el duen a l'avantguarda del món del vi

26.11.2016

Quadern del carrer de la vinya: mare, jo vull ser cuinera

Avui l’ofici de cuiner s’associa a creació, netedat, benestar. I això no és gràcies a cap programa televisiu

24.11.2016

El Lasarte de Barcelona obté la tercera estrella Michelin

Us oferim la llista dels restaurants amb estrelles dels Països Catalans

19.11.2016

Josep Roca i la força de fixar el moment que viu el món del vi

El sommelier Josep Roca i la psicòloga Imma Puig fan un retrat intens, extens i emocionant del moment que viu avui el món del vi al món, a través de dotze cellerers, al llibre ‘Rere les vinyes’ · Entre la crònica i el reportatge, us relatem l’acte de presentació del llibre, històric, perquè va reunir alguns dels elaboradors més prestigiosos del món i es va concebre com ‘La festa de les persones del vi’

14.06.2016

Joan Roca, elegit millor xef del món

El Celler de Can Roca de Girona és des d'aquesta nit el segon millor restaurant del món

19.01.2016

L'ONU nomena els germans Roca Ambaixadors de Bona Voluntat per lluitar contra la fam i la pobresa

26.09.2015

Els aperitius del Celler de Can Roca: l’olivera, el món i la memòria

Joan Roca explica els punts de partida que inspiren la primera part del menú degustació del millor restaurant del món i algunes receptes, una experiència dins la fira Barcelona Degusta

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb els diari nou que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ al mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €