La gelateria Rocambolesc del Celler de Can Roca arriba a València

  • Obrirà aquest juliol i fins a la tardor a l’hotel las Arenas de València

VilaWeb
Gelat del Rocambolesc.
Redacció
27.06.2023 - 21:40

El Celler de Can Roca han anunciat que la gelateria Rocambolesc, impulsada per Jordi Roca i Alejandra Rivas, obrirà aquest juliol una delegació a l’hotel las Arenas de València i restarà oberta fins a la tardor. Són gelats plens de creativitat, molt en la línia de les postres que Jordi Roca elabora al restaurant. Expliquen: “L’oferta de productes seleccionada constarà dels clàssics de la casa: gelat soft, amb la mítica versió de les postres làctic en gelat, gelat de poma al forn, gelat de xocolata, sorbet de mango i fruita de la passió, entre més. També es podrà degustar el famós Panet Rocambolesc, una forma única de menjar-se el gelat amb les mans calentes. Una selecció feta amb intenció i en la qual es busca destacar el senzill origen i essència de Rocambolesc.”

Sobre l’origen de Rocambolesc, Jordi Roca en va parlar en una entrevista concedida fa poc a VilaWeb: “Rocambolesc trenca una barrera i ajuda a popularitzar la cuina de més maneres. Coincideix amb l’arribada de la meva dona, que és mexicana. Va venir a viure aquí i havíem de provar la convivència. En aquell moment em va ajudar moltíssim: va agafar el negoci, se’n va fer càrrec, el va impulsar. De fet, sense ella no sé què hauria passat, perquè gestionar la botiga i alhora portar el Celler era molt complicat. I sí, Rocambolesc ha estat una peça clau en el creixement de l’empresa familiar. La intenció era obrir una finestra del celler a tothom, a preus populars. Trenquem aquesta barrera, oferim gelats i podem difondre postres que també fem al Celler.”

Jordi Roca
Jordi Roca (fotografia: Carles Palacio).

Rocambolesc va néixer el 2012 al barri vell de Girona i durant aquests onze anys ha obert delegacions a Barcelona, Madrid i Houston.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any