Els germans Roca han engegat un nou projecte a la ciutat de Girona. El restaurant Normal de la Plaça de l’Oli –al mig del Barri Vell- obre les portes avui al vespre, en el que serà el primer servei d’aquest nou projecte d’en Joan, en Jordi i en Josep Roca. La proposta de cuina que fa el normal és, segons els tres germans, “directa i espontània” i el preu del menú estarà entre els cinquanta i els setanta euros. “Si en el Celler oferim orfebreria, al Normal proposem artesania”, assenyalen. Una altra de les característiques del nou restaurant dels germans Roca és l’aposta clara pels productes de proximitat. Sobre això, fins i tot la decoració del local a càrrec de l’interiorista Andreu Carulla ha estat pensada en aquest sentit.

L’espai estarà obert de dimecres a diumenge en dos torns, de dos quarts d’una a tres de la tarda i de dos quarts de vuit del vespre a un quart de deu de la nit. Josep Roca serà el director del restaurant i al capdavant dels fogons hi haurà Elisabeth Culla. Els tres germans expliquen que el tipus de cuina que tenen preparat per als clients és la que combina la tradició amb la “minuciositat de l’acadèmia”. En aquest sentit, remarca que volen reforçar la cuina de foc viu i el ‘xup xup’.

Finalment, els tres germans també recorden les dificultats de la pandèmia. “Encetem aquesta etapa en un moment transcendent per a la societat. Després dels plecs de crisi sanitària, social, existencial, i de valors, per reconfortar l’ànima i retrobar felicitat. La cuina és un catalitzador d’emocions, una festa saborosa que crea vincles perdurables”, conclouen.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any
120€/any
Si encara vols ajudar-nos més, pots fer-te'n com a Protector.

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.