Ingredients:
1 rajola de xocolata i mitja de postres sense llet
25 g de sucre de glassa
25 g de mantega pomada
1 grapat d’ametlles torrades
2 rodanxes de taronja confitada

Elaboració:
Desfem la xocolata al microones amb una mica de mantega, durant dos minuts. Traiem la xocolata i la remenem fins que quedi fina. Hi afegim les ametlles picades i la taronja confitada tallada a trossets petits. Posem la pasta en un motlle especial per a fer torrons o en una glaçonera de les antigues folrada amb paper film. Deixem el motlle a la nevera d’un dia per l’altre, perquè qualli. El desemmotllem i el guarnim amb fruits secs (avellanes, ametlles, nous), taronja confitada o el que es vulgui. L’acabem pintant per sobre amb una mica de gelatina de poma. Si us agrada el Cointreau, en podeu posar una mica a la pasta, el torró tindrà un gust una mica més sofisticat.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb