Recepta: Torró de xocolata

  • Per Nadal i Sant Esteve, per llepar-se'n els dits

VilaWeb
Neus Cuscó
22.12.2018 - 22:00
Actualització: 22.12.2018 - 22:15

Ingredients:
1 rajola de xocolata i mitja de postres sense llet
25 g de sucre de glassa
25 g de mantega pomada
1 grapat d’ametlles torrades
2 rodanxes de taronja confitada

Elaboració:
Desfem la xocolata al microones amb una mica de mantega, durant dos minuts. Traiem la xocolata i la remenem fins que quedi fina. Hi afegim les ametlles picades i la taronja confitada tallada a trossets petits. Posem la pasta en un motlle especial per a fer torrons o en una glaçonera de les antigues folrada amb paper film. Deixem el motlle a la nevera d’un dia per l’altre, perquè qualli. El desemmotllem i el guarnim amb fruits secs (avellanes, ametlles, nous), taronja confitada o el que es vulgui. L’acabem pintant per sobre amb una mica de gelatina de poma. Si us agrada el Cointreau, en podeu posar una mica a la pasta, el torró tindrà un gust una mica més sofisticat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any