recepta quiche

Ingredients:
1 làmina de pasta brisa rodona
1 porro
3 ous
1 manat d’espinacs frescos
100 g de pernil dolç tallat a daus
200 g de llet
sal, pebre
25 g de pinyons

Elaboració:

Bullim una mica els espinacs, els escorrem i els reservem.

Posem una mica d’oli en una paella i sofregim el porro a trossets petits.

A la mateixa paella, hi afegim els daus de pernil dolç i ho salpebrem. Apaguem el foc i hi afegim els ous batuts i la llet.

Untem amb mantega un motlle rodó i hi posem la pasta brisa. Prisem amb els dits el contorn de la base i en retallem allò que sobri. Punxem la pasta amb una forquilla i hi col·loquem els ingredients.

Preescalfem el forn a 200°C i enfornem la quiche uns vint minuts. A la meitat de la cocció, tirem un grapadet de pinyons pel damunt. Si agrada, també s’hi pot posar formatge ratllat pel damunt.

 

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb