Recepta: quiche d’espinacs amb pinyons

  • Una nova recepta de La cuina de la Neus

VilaWeb
Neus Cuscó
09.03.2019 - 21:50

Ingredients:
1 làmina de pasta brisa rodona
1 porro
3 ous
1 manat d’espinacs frescos
100 g de pernil dolç tallat a daus
200 g de llet
sal, pebre
25 g de pinyons

Elaboració:

Bullim una mica els espinacs, els escorrem i els reservem.

Posem una mica d’oli en una paella i sofregim el porro a trossets petits.

A la mateixa paella, hi afegim els daus de pernil dolç i ho salpebrem. Apaguem el foc i hi afegim els ous batuts i la llet.

Untem amb mantega un motlle rodó i hi posem la pasta brisa. Prisem amb els dits el contorn de la base i en retallem allò que sobri. Punxem la pasta amb una forquilla i hi col·loquem els ingredients.

Preescalfem el forn a 200°C i enfornem la quiche uns vint minuts. A la meitat de la cocció, tirem un grapadet de pinyons pel damunt. Si agrada, també s’hi pot posar formatge ratllat pel damunt.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor