
Per: Neus Cuscó


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.

Ingredients:
Brots de creixen i ruca
1 magrana
4 figues
50 g de nous pelades
1 corró petit de formatge de cabra
2 cullerades petites de mel
oli d’oliva verge
crema de vinagre de Mòdena
sal, pebre negre
cireretes d’arboç
Elaboració:
Rentem els brots, els escorrem ben escorreguts i els col·loquem a sobre cada plat.
Pelem la magrana, rentem les figues i les tallem en quatre trossos i partim les nous per la meitat.
Per sobre dels brots verds posem la fruita i tres trossos petits de formatge de cabra.
Preparem una vinagreta emulsionant la mel, el vinagre, la sal, l’oli i una mica de pebre negre. I la tirem per sobre l’amanida.
Acabem guarnint el plat amb unes cireretes d’arboç. I ja el podem portar a taula.
Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors
Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.
Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.
Vicent Partal
Director de VilaWeb
Comentaris
Els subscriptors de VilaWeb poden comentar aquesta notícia, o bé llegir els comentaris que hi han fet els altres subscriptors i debatre-la amb ells , clicant ací.
Si encara no sou subscriptors, us en podeu fer clicant ací. Entre més avantatges, podreu participar en els debats a la Xarxa VilaWeb, rebreu cada vespre el VilaWeb Paper, podreu llegir en exclusiva les notícies de l'endemà i accedir a més serveis i avantatges especials. Més informació sobre tots els serveis de la subscripció a VilaWeb, clicant ací.
S'ha afegit la noticia a Favorits