Ingredients:
Brots de creixen i ruca
1 magrana
4 figues
50 g de nous pelades
1 corró petit de formatge de cabra
2 cullerades petites de mel
oli d’oliva verge
crema de vinagre de Mòdena
sal, pebre negre
cireretes d’arboç

Elaboració:
Rentem els brots, els escorrem ben escorreguts i els col·loquem a sobre cada plat.

Pelem la magrana, rentem les figues i les tallem en quatre trossos i partim les nous per la meitat.

Per sobre dels brots verds posem la fruita i tres trossos petits de formatge de cabra.

Preparem una vinagreta emulsionant la mel, el vinagre, la sal, l’oli i una mica de pebre negre. I la tirem per sobre l’amanida.

Acabem guarnint el plat amb unes cireretes d’arboç. I ja el podem portar a taula.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.