Recepta: Amanida de tardor

  • Amb magrana, figues, nous…

VilaWeb
Neus Cuscó
03.11.2018 - 22:00
Actualització: 03.11.2018 - 22:05

Ingredients:
Brots de creixen i ruca
1 magrana
4 figues
50 g de nous pelades
1 corró petit de formatge de cabra
2 cullerades petites de mel
oli d’oliva verge
crema de vinagre de Mòdena
sal, pebre negre
cireretes d’arboç

Elaboració:
Rentem els brots, els escorrem ben escorreguts i els col·loquem a sobre cada plat.

Pelem la magrana, rentem les figues i les tallem en quatre trossos i partim les nous per la meitat.

Per sobre dels brots verds posem la fruita i tres trossos petits de formatge de cabra.

Preparem una vinagreta emulsionant la mel, el vinagre, la sal, l’oli i una mica de pebre negre. I la tirem per sobre l’amanida.

Acabem guarnint el plat amb unes cireretes d’arboç. I ja el podem portar a taula.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any