Ingredients:
Brots de creixen i ruca
1 magrana
4 figues
50 g de nous pelades
1 corró petit de formatge de cabra
2 cullerades petites de mel
oli d’oliva verge
crema de vinagre de Mòdena
sal, pebre negre
cireretes d’arboç

Elaboració:
Rentem els brots, els escorrem ben escorreguts i els col·loquem a sobre cada plat.

Pelem la magrana, rentem les figues i les tallem en quatre trossos i partim les nous per la meitat.

Per sobre dels brots verds posem la fruita i tres trossos petits de formatge de cabra.

Preparem una vinagreta emulsionant la mel, el vinagre, la sal, l’oli i una mica de pebre negre. I la tirem per sobre l’amanida.

Acabem guarnint el plat amb unes cireretes d’arboç. I ja el podem portar a taula.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb