Recepta: Carxofes amb ous escalfats i pernil

La nova proposta setmanal de la Cuina de la Neus

VilaWeb
Neus Cuscó
19.01.2019 - 20:51
Actualització: 18.01.2019 - 17:27

VilaWeb necessita el vostre suport

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros al mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n’hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots?

Fes-te’n subscriptor aquí.

Ingredients:
(per a 4 persones)
8 carxofes
4 talls de pernil finets
4 ous
1 botifarra crua
oli d’oliva
sal, pebre negra
suc de llimona

Elaboració:
En una cassola, amb dos dits d’oli, posem les carxofes a coure, pelades i tallades en sis trossos (les haurem ruixat amb llimona perquè no s’ennegreixin). A foc suau, les fem fins que siguin cuites. Les escorrem i reservem. Amb el mateix oli de la cassola, fregim la botifarra tallada a rodanxes petites.

Fem els ous escalfats: en un cassó amb aigua bullent, amb dues cullerades de vinagre i un polsim de sal, tirem els ous (sense closca), un cada vegada, un minut i ja seran cuits.

Muntem el plat: fem un llit de carxofes amb les rodanxes de botifarra. Posem l’ou escalfat a sobre, el salpebrem i el cobrim amb el tall de pernil.

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb el nou diari que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €

Més notícies