Ingredients:
4 ous
mig litre de llet fresca
150g de sucre
3 pomes Golden
suc de llimona

Per a fer el caramel:
50g de sucre
4 cullerades d’aigua
suc de llimona

Elaboració:
Pelem les pomes, els traiem el cor, les tallem a trossos i les mullem amb un raig de llimona. Hi afegim el sucre i ho fem bullir cinc minuts fins que s’estovin.

En un bol posem la llet, els ous i les pomes cuites i ho triturem.

Fem el sucre cremat posant tots els ingredients en un cassó i portant-los a l’ebullició, fins que el sucre s’hagi enfosquit, però no gaire (que no es cremi, perquè amarganteja).

Agafem un motlle gros o uns quants de petits i posem una mica de sucre cremat al fons. Quan sigui fred, tirem el preparat de poma que hem reservat.

Posem els motlles al forn al bany maria i els fem coure entre deu i trenta minuts, depenent de la mida. Haurem de vigilar la cocció (la punxarem amb un escuradents i quan surti net ja serà cuit). Un cop freds, deixem els flams un parell d’hores a la nevera pel cap baix perquè reposin. Després ja ens els podrem menjar.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any
120€/any
Si encara vols ajudar-nos més, pots fer-te'n com a Protector.

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.