Ingredients:
400g de filet de vedella
200g de formatge parmesà
suc d’una llimona
dues cullerades de vinagre de Mòdena
quatre cullerades d’oli d’oliva verge
una cullerada de mostassa
sal gruixuda
pebre negre
fulles de germinats
fulles de cibulet
50g de pinyons torrats

Elaboració:
Agafem el tros de vedella i el netegem de greix. L’emboliquem amb paper film i el posem dues hores al congelador. D’aquesta manera es pot tallar ben prim.

Posem els talls en una plata i per sobre hi tirem el suc de la llimona i la sal gruixuda. Ho deixem macerar durant mitja hora.

Mentrestant, en un bol, posem la cullerada de mostassa, pebre negre, vinagre de Mòdena i oli d’oliva. Ho remenem ben remenat.

A l’hora de servir, col·loquem els talls de vedella en plats individuals i pintem els talls amb la salsa.

Al mig, posem els germinats, una mica de cibulet i els pinyons.

Per acabar el plat,  a sobre de la carn, hi posem uns encenalls de formatge parmesà.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.