Ingredients:
400g de filet de vedella
200g de formatge parmesà
suc d’una llimona
dues cullerades de vinagre de Mòdena
quatre cullerades d’oli d’oliva verge
una cullerada de mostassa
sal gruixuda
pebre negre
fulles de germinats
fulles de cibulet
50g de pinyons torrats

Elaboració:
Agafem el tros de vedella i el netegem de greix. L’emboliquem amb paper film i el posem dues hores al congelador. D’aquesta manera es pot tallar ben prim.

Posem els talls en una plata i per sobre hi tirem el suc de la llimona i la sal gruixuda. Ho deixem macerar durant mitja hora.

Mentrestant, en un bol, posem la cullerada de mostassa, pebre negre, vinagre de Mòdena i oli d’oliva. Ho remenem ben remenat.

A l’hora de servir, col·loquem els talls de vedella en plats individuals i pintem els talls amb la salsa.

Al mig, posem els germinats, una mica de cibulet i els pinyons.

Per acabar el plat,  a sobre de la carn, hi posem uns encenalls de formatge parmesà.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb