Ingredients:
(per a quatre persones)
4 pebrots vermells rodons
200 g de carn magra picada
200 g de carn de vedella picada
1 ceba grossa
4 alls tendres
2 ous
50 g de formatge parmesà ratllat
sal, pebre negre, oli

Elaboració:
Posem oli a la paella i fregim les carns. A mitja cocció, hi afegim la ceba i els alls tallats petits. Ho salpebrem. Tapem la paella i deixem que s’acabi de coure a foc lent.

Amb el foc apagat, hi afegim els dos ous batuts, ben remenats, perquè no quallin.

Rentem bé els pebrots, els netegem de dins i els omplim amb el farcit de carn que tenim preparat.

Els posem en una safata al forn, a 200°, amb un raig d’oli per sobre i formatge ratllat. Courem els pebrots uns trenta minuts.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.