El periodisme que l'actualitat necessita

Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromès és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.
Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.

Ingredients:
(per a 4 persones)
24 múrgoles (ara n’és el temps, però també poden ser seques)
50 g de foie-gras
100 g de salsitxes
2 escalunyes
2 cullerades de crema de llet
1 copeta de conyac
2 cullerades d’oli
50 g mantega

Elaboració:
Hidratem les múrgoles, si són seques, amb aigua tèbia una mitja hora.

Les bullim amb aigua amb sal durant cinc minuts. Les escorrem i els tallem les cames, que guardem. Així mateix, desem a banda l’aigua de bullir-les.

En una paella amb oli daurem les escalunyes tallades ben petites. Després hi afegim les cames de les múrgoles, les salsitxes esparracades i el foie-gras. Quan ho tinguem tot sofregit, ho passem per la batedora perquè quedi ben fi. Reservem el farciment.

Per a la salsa: posem oli a la paella amb la mantega. Afegim una mica de l’aigua de bullir les múrgoles i la crema de llet. Ho deixem reduir i salpebrem. Ho passem per la batedora.

Amb una mànega pastissera farcim les múrgoles amb la pasta que tenim reservada.

Col·loquem sis múrgoles a cada plat. Abans de servir, aboquem per sobre les múrgoles la salsa ben calenta.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.