Ingredients:
(per a 4 persones)

Per a l’ensalada:
1,5 kg de patates
0,5 kg de pèsols del Maresme
3 pastanagues
1 pot de tonyina amb oli de 150 g

Per a guarnir el plat:
tires de pebrot escalivat vermell
olives verdes farcides

Per fer la maionesa:
1 ou sencer
1/4 l d’oli
sal
1 molla de pa
una mica de vinagre
suc de llimona

Per als ‘ous xinesos’:
4 ous durs
tires de pebrot vermell escalivat
olives farcides
uns quants escuradents

Elaboració:
Tallem les patates i les pastanagues a quadrets petits.

Fem bullir les patates, les pastanagues i els pèsols, tot alhora, al vapor, fins que sigui cuit.

En un bol, hi posem la verdura, la tonyina esmicolada i la maionesa i ho remenem tot ben remenat.

Fem bullir deu minuts els ous. Quan siguin freds els pelem, en tallem la punta més punxeguda i hi fem el barret, girant el tros d’ou i posant una oliva, tot aguantat amb un escuradents. A cada banda d’ou hi clavem un escuradents, com si fossin els braços, i hi enfilem una oliva. Fem una bufanda amb la tira de pebrot. Seguiu la fotografia.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.