Musclos a la vinagreta

  • Un entrant acolorit i gens calòric

VilaWeb
Neus Cuscó
04.05.2019 - 21:50

Ingredients:
(per a 4 persones)
1,5 kg de musclos de roca
1 copa de vi blanc
1 pebrot vermell mitjà
1 pebrot verd
1 ceba tendra mitjana
2 tomacons
3 cullerades d’oli d’oliva verge
2 cullerades de vinagre de poma
pebre negre, sal, una fulla de llorer

Elaboració:
Netegem els musclos. Els posem en una cassola amb una fulla de llorer i els deixem bullir entre quatre minuts i cinc. Quan s’hagin obert, hi afegim una copa de vi blanc. Apaguem el foc i deixem reposar els musclos una estona, tapats.

Mentrestant, piquem els pebrots i la ceba tendra ben petits, pelem els tomacons i els piquem també ben petits, i els posem en un bol. Els amanim amb oli, vinagre, un polsim de sal i pebre negre.

Traiem una de les valves dels musclos. Per sobre de cada musclo posem una mica del farciment que hem fet. Anem col·locant els mol·luscs en una plata, ben posats.

Guardem els musclos a la nevera fins al moment de menjar-los.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor