Ingredients:
(per a 4 persones)
1,5 kg de musclos de roca
1 copa de vi blanc
1 pebrot vermell mitjà
1 pebrot verd
1 ceba tendra mitjana
2 tomacons
3 cullerades d’oli d’oliva verge
2 cullerades de vinagre de poma
pebre negre, sal, una fulla de llorer

Elaboració:
Netegem els musclos. Els posem en una cassola amb una fulla de llorer i els deixem bullir entre quatre minuts i cinc. Quan s’hagin obert, hi afegim una copa de vi blanc. Apaguem el foc i deixem reposar els musclos una estona, tapats.

Mentrestant, piquem els pebrots i la ceba tendra ben petits, pelem els tomacons i els piquem també ben petits, i els posem en un bol. Els amanim amb oli, vinagre, un polsim de sal i pebre negre.

Traiem una de les valves dels musclos. Per sobre de cada musclo posem una mica del farciment que hem fet. Anem col·locant els mol·luscs en una plata, ben posats.

Guardem els musclos a la nevera fins al moment de menjar-los.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb