Ingredients:
—2 mangos tallats a trossets i congelats
—2 iogurts grecs naturals
—100 g de sucre
—ratlladura de mitja llimona
—un raig de suc de llimona

Elaboració:
En un bol, hi posem el sucre i el passem pel túrmix. Hi afegim la ratlladura de mitja llimona i una mica de suc de la llimona. Tot seguit, hi posem els iogurts grecs i el mango congelat a trossets petits. Ho passem tot pel túrmix (o per la termomix qui en tingui). Quan el mango s’ha ben triturat, ja tenim el gelat fet i a punt de servir. L’acompanyarem d’una cirera o d’una maduixa i una fulla de menta.

Aquest mateix gelat també es pot fer amb préssecs i amb maduixes.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb