Ingredients:
—2 mangos tallats a trossets i congelats
—2 iogurts grecs naturals
—100 g de sucre
—ratlladura de mitja llimona
—un raig de suc de llimona

Elaboració:
En un bol, hi posem el sucre i el passem pel túrmix. Hi afegim la ratlladura de mitja llimona i una mica de suc de la llimona. Tot seguit, hi posem els iogurts grecs i el mango congelat a trossets petits. Ho passem tot pel túrmix (o per la termomix qui en tingui). Quan el mango s’ha ben triturat, ja tenim el gelat fet i a punt de servir. L’acompanyarem d’una cirera o d’una maduixa i una fulla de menta.

Aquest mateix gelat també es pot fer amb préssecs i amb maduixes.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb