Ingredients:
1 terrina de 200 g de mató
1 terrina de 250 g de Philadelphia
200 g de sucre
4 iogurts grecs de llimona
4 ous
80 g Maizena
1 culleradeta de llevat Royal
1 llimona ratllada i el seu suc
una mica de mantega i una cullerada de sucre per a untar el motlle
fruita fresca variada
2 cullerades soperes de gelatina de poma

Elaboració:
En un bol, batem els ous amb el sucre fins que blanquegi. Hi afegim el mató, el formatge Philadelphia, els iogurts, la ratlladura de llimona i el seu suc, la Maizena, el llevat Royal i ho batem tot ben batut.

En un motlle de 24 cm, untat amb mantega i sucre, posem la pasta i l’enfornem a 180º, amb el forn ja calent. Deixem que cogui de 40 a 45 minuts. Quan l’escuradents surti net, ja és cuit. El deixem refredar. Podem fer aquest pastís d’un dia per l’altre.

Un cop fred, tallem la fruita i anem guarnint el pastís. Desfem la gelatina al microones amb dues cullerades d’aigua. Pintem la fruita amb un pinzell amb la gelatina de poma. Un cop pintat, deixem el pastís a la nevera fins al moment de servir.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.