Ingredients:
(per a 4 persones)
2 paquets de raviolis de verdures
1 carabassó petit
2 pastanagues petites
200 g d’estirabecs
100 g de formatge cremós
1 got petit de llet
2 alls
pebre negre
oli, sal, julivert i cibulet

Elaboració:
Bullim els raviolis frescs amb aigua abundant i sal, de tres a quatre minuts. Els escorrem amb compte.

En una paella amb oli sofregim els alls picats, amb una mica de julivert també picat. Hi afegim la crema de formatge a la paella, l’aixafem i la diluïm amb una mica de llet. La salpebrem.

Mentrestant, hem cuit les verduretes al vapor uns sis minuts, tallades a bastonets petits.

Muntem el plat: sis raviolis per cap, a un costat les verduretes al vapor i per sobre la salsa de formatge.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb