Recepta: raviolis de verdures amb verduretes i salsa de formatge

Una recepta fàcil i gustosa del receptari de Neus Cuscó

VilaWeb
Neus Cuscó
09.02.2019 - 22:43
Actualització: 09.02.2019 - 23:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:
(per a 4 persones)
2 paquets de raviolis de verdures
1 carabassó petit
2 pastanagues petites
200 g d’estirabecs
100 g de formatge cremós
1 got petit de llet
2 alls
pebre negre
oli, sal, julivert i cibulet

Elaboració:
Bullim els raviolis frescs amb aigua abundant i sal, de tres a quatre minuts. Els escorrem amb compte.

En una paella amb oli sofregim els alls picats, amb una mica de julivert també picat. Hi afegim la crema de formatge a la paella, l’aixafem i la diluïm amb una mica de llet. La salpebrem.

Mentrestant, hem cuit les verduretes al vapor uns sis minuts, tallades a bastonets petits.

Muntem el plat: sis raviolis per cap, a un costat les verduretes al vapor i per sobre la salsa de formatge.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes