Ingredients:
4 trossos de morro de bacallà
2 manats d’espinacs
4 patates mitjanes

Per a fer l’allioli:
1 ou (només el rovell)
2 grans d’all
oli i sal

Elaboració:
Bullim el bacallà amb poca aigua i quan comenci a fer l’escuma apaguem el foc.

També bullim els espinacs deu minuts i els escorrem ben escorreguts.

Bullim les patates amb pell fins que siguin cuites.

En una safata d’anar al forn, posem els espinacs a la base i a sobre les patates pelades i tallades a rodanxes. Esmicolem el bacallà per sobre les patates. Cobrim la safata amb l’allioli.

Enfornem i gratinem el plat durant un quart d’hora a 200 graus. Ja podem servir.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.