Ingredients:
4 trossos de morro de bacallà
2 manats d’espinacs
4 patates mitjanes

Per a fer l’allioli:
1 ou (només el rovell)
2 grans d’all
oli i sal

Elaboració:
Bullim el bacallà amb poca aigua i quan comenci a fer l’escuma apaguem el foc.

També bullim els espinacs deu minuts i els escorrem ben escorreguts.

Bullim les patates amb pell fins que siguin cuites.

En una safata d’anar al forn, posem els espinacs a la base i a sobre les patates pelades i tallades a rodanxes. Esmicolem el bacallà per sobre les patates. Cobrim la safata amb l’allioli.

Enfornem i gratinem el plat durant un quart d’hora a 200 graus. Ja podem servir.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb