Ingredients:
4 trossos de morro de bacallà
2 manats d’espinacs
4 patates mitjanes

Per a fer l’allioli:
1 ou (només el rovell)
2 grans d’all
oli i sal

Elaboració:
Bullim el bacallà amb poca aigua i quan comenci a fer l’escuma apaguem el foc.

També bullim els espinacs deu minuts i els escorrem ben escorreguts.

Bullim les patates amb pell fins que siguin cuites.

En una safata d’anar al forn, posem els espinacs a la base i a sobre les patates pelades i tallades a rodanxes. Esmicolem el bacallà per sobre les patates. Cobrim la safata amb l’allioli.

Enfornem i gratinem el plat durant un quart d’hora a 200 graus. Ja podem servir.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any
120€/any
Si encara vols ajudar-nos més, pots fer-te'n com a Protector.

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.