Ingredients:
400g de salsitxes
400g de castanyes
1 got de vi blanc
50g de mantega
oli d’oliva
sal
nou moscada
1 fulleta de llorer
pebre negre

Elaboració:
Fem un tall a les castanyes i les deixem en remull uns vint minuts. Després, les posem al microones un parell de minuts, per treure les dues pells de la castanya amb més facilitat. Un cop netes, les fem bullir amb aigua, mitja hora, fins que siguin toves.

Posem una cassola al foc amb un raig d’oli i la mantega. Després posem les salsitxes a la cassola (si es posen en fred, no es rebenten). Les enrossim i les reservem.

Posem les castanyes bullides dins la cassola. Tirem el vi blanc amb una mica de llorer, nou moscada i tornem a posar les salsitxes. Que facin xup-xup una estona, fins que la salsa quedi una mica espessa.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb