Cuina de confinament
Cuina de confinament (8): Amanir amb oli, vinagre i vinagretes
Últim capítol de la série de consells a l'hora de cuinar aprofitant el confinament

Cuina de confinament (6): congelació, descongelació i higiene
El fred és un gran mètode de conservació dels aliments perquè causa la inhibició del creixement microbià i de les reaccions enzimàtiques

Cuina de confinament (5): la conservació dels aliments
Alguns consells esquemàtics sobre la conservació, la congelació, la descongelació i la manipulació dels aliments

Cuina de confinament (4): Tècniques culinàries
Tenim diversos estris que ens permeten de cuinar amb escalfor i diverses tècniques culinàries que confereixen un gust i una textura diferent a cada plat

Cuina de confinament (3): Un bon moment per a coure els llegums a casa
Dolors Borau ens dóna consells per a coure tota mena de gra: llentilles, cigrons, mongetes, pèsols i faves
