Cuina de confinament

Arxiu
09.05.2020

Cuina de confinament (8): Amanir amb oli, vinagre i vinagretes

Últim capítol de la série de consells a l'hora de cuinar aprofitant el confinament

29.04.2020

Cuina de confinament (6): congelació, descongelació i higiene

El fred és un gran mètode de conservació dels aliments perquè causa la inhibició del creixement microbià i de les reaccions enzimàtiques

29.04.2020

Cuina de confinament (5): la conservació dels aliments

Alguns consells esquemàtics sobre la conservació, la congelació, la descongelació i la manipulació dels aliments

25.04.2020

Cuina de confinament (4): Tècniques culinàries

Tenim diversos estris que ens permeten de cuinar amb escalfor i diverses tècniques culinàries que confereixen un gust i una textura diferent a cada plat

24.04.2020

Cuina de confinament (3): Un bon moment per a coure els llegums a casa

Dolors Borau ens dóna consells per a coure tota mena de gra: llentilles, cigrons, mongetes, pèsols i faves

23.04.2020

Cuina de confinament (2): necessitats nutricionals

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb el nou diari que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €