Una nova marxa mostrarà el rebuig a la planta de la Pobla del Duc

  • Eixirà d'Otos, fins als terrenys afectats

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.10.2014 - 01:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Diumenge 26 d’octubre hi ha convocada una nova mobilització contra el projecte de planta de tractament de residus animals a la Pobla del Duc. A les 10.30 partirà d’Otos una marxa fins als terrenys on es preveu d’instal·lar aquesta indústria, on es llegirà un manifest de rebuig a la planta., després del qual els manifestants tornaran al punt d’eixida.

Centenars de persones ja van participar el mes de març passat en una marxa que, des de la Pobla del Duc, va anar a aquests terrenys en mostra de portesta pel projecte de la planta. El mes de maig va ser Castelló de Rugat la localitat on es va viure la mobilització, també contra aquesta planta, amb manifestants arribats de diversos pobles de la comarca. I a Beniatjar es van viure dues jornades en defensa del territori, aquest agost passat, també amb el perill de la planta de la Pobla del Duc com a eix central.

Suports polítics

La plataforma que coordina l’oposició a la instal·lació d’aquesta indústria a la Vall d’Albaida ha realitzat una àmplia campanya a través de twitter per a demanar el suport dels principals partits i dirigents polítics, a la qual han respost de manera afirmativa totes les formacions a excepció del PP.

Últimes notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any