Campanya a twitter contra la planta de la Pobla del Duc

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
09.09.2014 - 19:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta setmana ha començat una campanya via twitter per a demanar als partits polítics de la comarca que es pronuncien públicament sobre el projecte de construcció d’una planta de residus animals a la Pobla del Duc. Membres de l’Assemblea Veïnal que coordina els moviment opositor a la instal·lació d’aquesta indústria han fet piulades adreçades als partits en què reclamaven que es posicionaren contra, amb l’etiqueta #Noalaplanta, o a favor.

Segons que han explicat, PSOE, Compromís i EUPV han mostrat la seua oposició al projecte. El PP és l’únic que no ha respost, en cap sentit.

Els impulsors de la campanya han anunciat que l’ampliaran fent arribar la demanda de posicionament a la Diputació de València (@dipvalencia), a la Generalitat (@gva_info) i a la consellera de Medi Ambient, Isabel Bonig (@isabelbonig). I convida els usuaris de Twitter a secundar-la enviant també piulades amb textos com ara ‘La  Vall d’Albaida vol q @isabelbonig es pronuncie x la planta d Residus de animals de la Pobla del Duc #noalaplanta #afavoroencontra’, o ‘Som molts els que a la Vall vivim de l’agricultura i volem seguir aixi #noalaplanta @dipvalencia’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any