‘Medi Ambient treballa per a afavorir una empresa unipersonal’

  • El batle de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, acusa el Consell d'obviar els informes de l'Ajuntament

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.09.2014 - 12:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Finalment, al cap de tres anys, la Conselleria de Medi Ambient ha respost a vuitanta al·legacions que l’any 2011 es van presentar contra el projecte d’instal·lació a la Pobla del Duc d’una planta de tractament de residus animals. La resposta, negativa, ha estat més lenta que no l’aprovació definitiva de l’Autorització Ambiental Integrada demanada per l’empresa, datada el 16 de juliol.

Vicent Gomar, batle de la Pobla del Duc, no s’ha mossegat la llengua i ha assegurat que ‘la Conselleria treballa de manera misteriosament accelerada per a afavorir una empresa unipersonal amb 3.000 euros de capital social, de manera que les administracions hagen de gastar-se diners públics perquè aquesta obtinga guanys a costa de destrossar-nos la Vall’. Gomar acusa Medi Ambient ‘d’obviar informes municipals desfavorables’ i de ‘passar per alt que la Declaració d’Impacte Ambiental està pendent de sentència al Tribunal Superior de Justícia espanyol’. És per això que ha anuncat que l’Ajuntament presentarà un recurs ‘per les irregularitats comeses per l’administració valenciana, que està actuant a corre-cuita per a afavorir una empresa’.

Per al batle, l’autorització ‘és una greu falta de respecte a les decisions municipals i comarcals, a la llei i als principis de gestió administrativa, i l’ocultació interessada d’informes enviats des de l’Ajuntament és condemnable, perquè no és que no s’hagen tingut en compte, sinó que s’han obviat o bé misteriosament s’han quedat en algun calaix de Conselleria’.

En les declaracions fetes pel batle socialista de la Pobla del Duc, Gomar ha recordat al PP local que ‘el rebuig local i comarcal és unànime i la lluita contra la instal·lació tant de la Plataforma Contra la Planta com de tota la Vall d’Albaida no tindrà fi’.

Últimes notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any