La Pobla del Duc presentarà un recurs contra la Declaració d’Interés Comunitari de la planta

  • Cap dels regidors del PP no va assstir al ple municipal

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.04.2014 - 19:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un dels punts de l’ordre del dia del darrer ple municipal de l’Ajuntament de la Pobla del Duc, celebrat el 10 d’abril passat, era la possibilitat de presentar un recurs contenciós-administratiu contra la Declaració d’Interés Comunitari aprovada per la Conselleria de Medi Ambient a favor de la planta de tratament de residus animals projectada en el terme d’aquesta localitat.

El ple va aprovar d’iniciar la presentació d’aquest recurs amb els vots favorables del PSOE i de l’Agrupació Independent. El PP no va emetre cap vot i es va abstenir atés que cap dels regidors d’aquest partit no hi va acudir. Aquest fet ha estat molt criticat pel batle socialista, Vicent Gomar, qui acusa el dirigent del PP i anterior batle de la població Natalio Navarro, de ‘defugir la responsabilitat de donar suport al “no” comarcal’ i de seguir fent el joc a l’empresa que vol construir la planta.

Recordem que els tràmits per a l’autorització de la instal·lació d’aquesta indústria a la Pobla del Duc es van iniciar finialitzant el mandat de Natalio Navarro, però no es van conéixer fins que ja havia perdut l’alcaldia. Ara Gomar l’acusa de ‘menyspreu absolut a les institucions i al seu funcionament democràtic’ per no assistir al ple, però també ‘lamenta’ el fet ‘que hi haja regidors que es deixen dur per les estratègies fosques de Navarro’.

Per al dia en què es va celebrar aquell ple hi havia convocada una concentració sorollosa a la porta de l’Ajuntament, una mobilitzacio més en oposició al projecte de la planta de residus animals.

Notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any