Otos fa un ple extraordinari per a presentar recurs d’alçada contra l’autorització ambiental de la planta de la Pobla del Duc

  • La policia local atura la instal·lació d'una tanca al voltant dels terrenys de la planta

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
16.09.2014 - 18:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament d’Otos celebra aquest dimarts un ple extraordinari amb un únic ple del dia: la decisió de presentar un recurs d’alçada contra l’Autorització Ambiental Integrada aprovada del Consell a favor de l’empresa que pretén construir una planta de tractament residus animals a la Pobla del Duc. Justament Otos acollirà divendres que ve, 19 de setembre a les 19.30, una nova reunió de l’Assemblea Veïnal que coordina l’oposició a aquesta instal·lació.

Una de les actuacions acordades en la darrera reunió, celebrada a la Pobla del Duc, va ser convocar una manifestació o cocentració en el moment en què l’empresa tanque els terrenys destinats a la planta i posar llaços negres a la tanca. Aquest mateix dimarts, uns operaris havien començat els treballs per a instal·lar-la, però la policia local els ho ha impedit en no disposar encara de la llicència necessària que l’empresa té demanada a l’Ajuntament, tal com ha explicat a VilaWeb el batle de la Pobla del Duc, Vicent Gomar.

Últimes notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any