Ximo Puig diu que no permetrà la planta de la Pobla del Duc si arriba al govern

  • El PSPV-PSOE de Castelló de Rugat demana a l'Ajuntament que presente un recurs d'alçada

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.10.2014 - 11:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A través del seu compte de Twitter, Ximo Puig s’ha posicionat en contra del projecte d’instal·lació d’una planta de tractament de residus animals a la Pobla del Duc. El candidat socialista a la presidència del govern diu en una piulada que ‘a la Generalitat acabarem amb esta barbaritat’ i mostra el seu suport a l’oposició a la instal·lació d’aquesta indústria a la Vall d’Albaida.

Des del PSPV-PSOE han informat que el grup municipal de Castelló de Rugat ha demanat a l’equip de govern de la localitat que presente un recurs d’alçada contra la resolució de la Conselleria de Medi Ambient que atorga l’Autorització Ambiental Integrada a l’empresa impulsora del projecte de la planta. Els socialistes de Castelló plantegen que seria una actuació lògica ‘ja que l’Ajuntament ha manifestat en diferents ocasions estar en contra de la planta i, tenint en compte que Castelló seria un dels pobles més afectats, s’han d’utilitzar tots els recursos municipals per a frenar aquest desgavell’.

Per al portaveu del grup municipal socialista, Antonio Esquinas, ‘no hi ha excuses perquè el PP de Castelló no pressione al màxim, i no amb la boqueta menuda, per tal que es pare la posada en marxa de la planta. És moment d’estar tots units per damunt de les diferències ideològiques per defensar allò que és correcte’. Esquinas s’ha compromés a ‘frenar el que considerem una monstruositat’ si el seu partit recupera el govern municipal.

Aquest recurs sol·licitat pels socialistes de Castelló de Rugat se sumaria als presentats ja pels ajuntaments d’Otos i de la Pobla del Duc.

Últimes notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any