L’Assemblea Veïnal contra la planta de la Pobla del Duc s’aplega hui a Otos

  • L'Ajuntament d'aquesta localitat exigex responsabilitats per 'irregularitats' en la concessió de l'Autorització Ambiental Integrada

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
19.09.2014 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Veïnal que aplega els moviment opositor al projecte d’instal·lació d’una planta de tractament de residus animals a la Pobla del Duc fa aquest divendres una nova reunió comarcal. En aquesta ocasió la trobada s’ha convocat a Otos, a les 19.30 davant l’església. Precisament l’Ajuntament d’Otos va celebrar dimarts un ple extraordinari en què aprovà de presentar un recurs d’alçada contra l’Autorització Ambiental Integrada concedida per la Conselleria de Medi Ambient a l’empresa que pretén construir aquesta planta.

En el document aprovat pel ple, a banda de la decisió de presentar el recurs, l’Ajuntament exigeix que es depuren responsabilitats per les irregularitats que assegura que s’han comés en la tramitació d’aquesta autorització.

La darrera reunió celebrada per l’Assemblea Veïnal fou a la Pobla del Duc, on s’estudià de mamprendre algunes actuacions, com ara convocar una manifestació o cocentració en el moment en què l’empresa tanque els terrenys destinats a la planta i posar llaços negres a la tanca. Dimarts passat, uns operaris van començar els treballs per a instal·lar-la, però la policia local els ho va impedir en no disposar encara de la llicència necessària que l’empresa té demanada a l’Ajuntament, tal com va explicat a VilaWeb el batle de la Pobla del Duc, Vicent Gomar.

Últimes notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any