Meritxell Batet ja té feina, i així ens van les coses…
La factura de les portes giratòries també es paga en forma d’un sistema econòmic distorsionat per la política i malalt de base
Carta de comiat que Carme Junyent va demanar que llegís Marta Vives en el funeral que es va fer dissabte
Carme Junyent recorda al govern que morir-se en català és un dret dels catalans i que l'administració hi té coses a dir i a fer · Això ho diu mentre ens explica amb què es troba ella en aquests darrers dies de la seva vida
En aquest article de comiat, Carme Junyent evoca els àpats que va organitzar quan va fer seixanta anys. Alhora, fa un reconeixement als cuiners, que dediquen la seva feina a fer-nos més feliços
En el penúltim article de la sèrie "No patiu per mi", Carme Junyent ens parla dels records i els oblits dels menjars que preparaven les seves àvies
Carme Junyent ens parla dels restaurants de cuina africana en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla dels restaurants vinculats amb tota mena de rituals en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla dels restaurants de Girona en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
L'últim Beseit que vaig veure s’assemblava molt al primer Beseit que puc recordar: poca gent al carrer i un bon fred · Un nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla d'aquells llocs que tenim a la vora però que potser no coneixeríem si no haguéssim anat en algun dels seus restaurants · Un nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla dels restaurants de la seva comarca, l'Anoia, en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent parla dels restaurants en què ha tastat els millors plats amb tomàquets i carxofes en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent parla dels restaurants que ha visitat arran de les conferències i presentacions de llibre que ha fet arreu de Catalunya en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Els restaurants són una font d'experiències, que molt sovint no acaben de sortir com voldríem
Segon recorregut de restaurants visitats per Carme Junyent i el GELA amb lingüistes de tot el món
Primer recorregut de restaurants visitats per Carme Junyent i el GELA amb lingüistes de tot el món
Un trajecte amb Carme Junyent, seguint les paelles del país: de la Malva-rosa a Granollers
Carme Junyent explica els ets i uts dels àpats d'abans i després de les presentacions de tesis doctorals en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent fa un repàs dels millors restaurants del Berguedà en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent explica algunes situacions viscudes en restaurants arran de la seva prosopagnòsia en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla de les seves vivències de convidada en grups gastronòmics en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla d'aquells restaurants on no podrà tornar perquè han tancat en un nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla dels restaurants de pas, d'aquells on aturar-se durant un viatge per carretera, en un nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla d'algunes de les troballes gastronòmiques que ha fet arran de la feina amb el GELA en aquest nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent ens parla d'aquells plats i sabors que tan sols resten en el record en un nou capítol de la sèrie "No patiu per mi"
El Giorgio és el xef més malcarat, dèspota i antipàtic que he conegut, però la seva cuina era irresistible
Un nou article de la sèrie "No patiu per mi", en què Carme Junyent ens explica com els restaurants són un punt de trobada durant els congressos i unes altres activitats
Un nou article de la sèrie 'No patiu per mi', on Carme Junyent ens explica com a vegades una sola persona pot fer-ho tot més fàcil i agradable.
Un nou article de la sèrie "No patiu per mi", en què Carme Junyent ens parla de la importància del servei en un restaurant
Un nou article de la sèrie "No patiu per mi" en què Carme Junyent ens parla del gaudi de les converses a l'hora de menjar
De Barcelona a l'Alt Urgell, Carme Junyent ens passeja per la cuina creativa
Carme Junyent, en aquest tercer article de la sèrie "No patiu per mi", ens parla de com la diversitat gastronòmica li va permetre d'aprofundir en la diversitat lingüística
"No sóc bona cuinera, però hi ha dos fets: la millor escudella de Nadal que he menjat l'he feta jo i la millor truita de patates també", diu Carme Junyent, en el segon article de la sèrie "No patiu per mi"
Carme Junyent, amb aquest article, comença la sèrie "No patiu per mi", que ens acompanyarà durant tot el mes d'agost · Té per paisatge de fons els restaurants, però, com sempre, l'autora va molt més enllà
Quina sort que la lectura ens regali tot aquest temps afegit. Ara que tenim més temps, aprofitem-lo i ens nodrirà per sempre
Les llengües bantu són molt vistoses a ulls nostres. Si nosaltres marquem el gènere i el nombre amb sufixos, ells ho fan amb prefixos
Vaig explicar a la meva cosina que jo, quan m'enyorava, m'enyorava de Beseit, un poble on no he viscut mai i que conec amb prou feines
En realitat, no tenim molt clar què és un lingüista. A mi no em sorprèn
Em sap greu que molts es perdin aquestes obres perquè tot els sembla massa provincià, o petit, o casolà
Totes les vides són interessants, totes són úniques i de totes en podem aprendre, però tot això no serveix de res si no hi ha un bon narrador
Si es treu la tapa, es pot veure la gent que parla. El secret és que són els que hi ha a dins els que ho han de fer. Per molts anys, Catalunya Ràdio