L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna vol donar un nou impuls i més projecció a la fira de Sant Jaume d’enguany. El format canvia i dóna més protagonisme a les danses tradicionals i populars valencianes. També a la muixeranga, la dolçaina i el tabalet, a les desfilades de moros i cristians, les desfilades d’indumentària valenciana, i a les batucades, entre moltes més activitats. Hi ha previst que es faci una visita guiada i teatralitzada nocturna a la torre de guaita de Taverneres i també una mascletada. Aquesta fira de Sant Jaume es farà fins dimecres a l’avinguda de la Marina.

Durant els dies en què duri la fira, tampoc no hi faltaran mostres, degustacions i vendes de productes valencians. Els assistents hi trobaran furgoteques (foodtrucks), és a dir, caravanes amb menjar i on la gent podrà fer un tast de tapes, i una zona chillout per a relaxar-se amb música harmoniosa. El certamen inclourà activitats pensades per als més petits de la casa: hi haurà tallers didàctics i castells inflables perquè els nens puguin jugar i passar una bona estona.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]