Ingredients:
(per a 4 persones)
400 g de rap fet a medallons
250 g de salsa de tomàquet
40 g de mantega
1 ou
1 cullerada de vinagre
pa ratllat
farina
1 pebrot
1 albergínia
1 ceba

Elaboració:
Salem els medallons de rap i els hi posem una mica de suc de llimona. Els enfarinem, els passem per la clara d’ou i finalment per pa ratllat. Els fregim a la paella amb oli calent.

En un cassó, posem la salsa de tomàquet, afegim la mantega, el rovell de l’ou i la cullerada de vinagre (al gust de cadascú). A foc lent, remenem o batem l’ou perquè es cogui. La salsa no ha d’arribar a bullir.

Escalivem el pebrot vermell, l’albergínia i la ceba tendra. Un cop cuites les verdures, les pelem i les fem a trossets petits. Les amanim amb oli i sal. Reservem.

Per a emplatar: posem els medallons al mig, la salsa en un cantó i l’escalivada en l’altre.

La salsa que queda, la col·loquem en una salsera a banda, per si algú vol repetir.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.