Plats per set euros al festival gastronòmic Passeig de Gourmets de Barcelona

El Passeig de Gourmets de Barcelona, a més, oferirà uns menús degustació per cinquanta euros

VilaWeb
Redacció
27.04.2022 - 21:50
Actualització: 28.04.2022 - 20:39

VilaWeb necessita el vostre suport

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros al mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n’hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots?

Fes-te’n subscriptor aquí.

Onze restaurants del passeig de Gràcia de Barcelona oferiran durant deu dies el Passeig de Gourmets, una ruta per als amants del bon menjar amb les tendències culinàries dels millors xefs. Serà entre els dies 28 d’abril i 9 de maig i no caldrà fer reserva.

Ruta de platets a set euros

El preu de cada un dels plats estrella d’aquests restaurants, acompanyats d’una cervesa Estrella Damm, serà només de set euros. El platet és una mitja ració més abundant que de costum. Es podrà tastar tot això:

—Un platet de gofre, burrata, salmó marinat amb herbes balsàmiques i pesto de nous de macadàmia, al restaurant Belbo Terrenal. Disponible cada dia de la setmana de 13.00 a 23.00.
—Un Baba ganoush d’albergínia amb snack d’anxoves, al restaurant H10 Casa Mimosa. Cada dia de 18.00 a 20.30.
—Un platet dels genuïns tacos de pollastre, al restaurant Hotel Royal Passeig de Gràcia – 83.3 Terrace bar. De dilluns a dijous, de 18.00 a 23.00; divendres, de 12.00 a 23.00; i dissabte i diumenge, de 12.00 a 15.30 i de 18.00 a 23.00.
—Una coca de rosbif amb chimichurri i mostassa d’herbes, al bar de l’Hotel Majestic. Cada dia de 12.00 a 23.00.
—Un platet de verat amb espècies, alga salicòrnia i salsa crítica de mango, al Banker’s Bar de l’Hotel Mandarin Oriental. Cada dia de 17.00 a 19.00.
—Un entrepà de ploma ibèrica de gla marinada en pa torrat, maionesa de iuzú i chili fermentat i piparra fumada, al Hallo de l’Hotel Monument. Cada dia de 12.00 a 22.00.
—Un platet de melós de filet a baixa temperatura amb api, bitxo i ceba envinagrada, al restaurant Solomillo. Cada dia de 13.00 a 23.00.
—Uns espàrrecs amb tomàquets secs i festucs, al restaurant The Bistrot de Santa Eulàlia. De dilluns a dissabte, de 13.30 a 16.00.
—Un platet de cruixent de tàrtar de llobarro amb maionesa de coriandre, al restaurant Sintonia. Cada dia de 12.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.30..
—Una cua de toro, pasta de croissant, patata suflé i envinagrats al Bar Somni de l’hotel The One Barcelona. Cada dia de 17.00 a 23.00.

També ofereixen un menú degustació per cinquanta euros

Alguns restaurants, com l’Alma o l’Almanac, també ofereixen un menú degustació de cinquanta euros. I per quinze euros més es pot assaborir un maridatge exclusiu amb caves, tots elaborats especialment durant els deu dies del festival. Cal fer-ne la reserva al restaurant.

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb el nou diari que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €

Més notícies