Ingredients:
(per a 4 persones)
—400 g d’arròs bomba o arbori
—30 g de ceps deshidratats
—Quatre escalunyes
—50 g de mantega
—50 g de parmesà
—Oli, pebre negre
—Un gotet de vi blanc
—1 l de brou de verdures
—Una tòfona negra

Elaboració:
Hidratem els bolets una estona abans de fer el plat, amb aigua calentona.

Piquem molt fines les escalunyes i les sofregim en una paella a foc lent, amb oli i una mica de mantega. Un cop sofregides, hi afegim els bolets a trossos. Un cop cuits, hi afegim un gotet de vi blanc. Quan el vi blanc s’hagi evaporat, posem l’arròs a la paella i el sofregim durant uns minuts.

Tirem el brou a l’arròs, de mica en mica. Tindrem el brou al foc perquè no es refredi. Passats deu minuts, posarem la resta de la mantega i el formatge parmesà ratllat. L’arròs serà cuit al cap de setze minuts, aproximadament. El deixem reposar cinc minuts més i ja podrem emplatar.

Quan tinguem l’arròs emplatat, hi posem tòfona ratllada per sobre.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb