El fabricant d’adhesius i productes de consum Henkel ha començat la construcció d’una nova planta de producció a Montornès del Vallès, que es dedicarà a la producció d’adhesius per a la indústria aeroespacial.

Es tracta d’una iniciativa de la unitat de negoci de la firma alemanya, Adhesive Technologies, a causa de l”augment de la demanda’ de solucions d’alt impacte impulsant les últimes tendències en la indústria global aeroespacial com el pesatge i l’automatització, segons ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Es construiran nous edificis i equipaments per augmentar la producció i la capacitat d’emmagatzematge i s’espera realitzar la primera entrega el 2019.

El vice-president executiu de Henkel Adhesive Technologies, Jan-Dirk Auris, ha pronosticat que la demanda global d’avions de passatgers es doblarà el 2034 i que amb aquesta inversió a la fàbrica vallesana ‘permetrà disposar de capacitats addicionals per donar resposta a l’augment del mercat’.

La decisió d’aquesta ampliació, a més de per l’experiència amb la qual explica la planta de Montornès, és la seva ubicació per la proximitat a altres com Airbus, podent ser un ‘hub europeu’ per al sector aeroespacial.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]