El sots-secretari general del PSPV, Manolo Mata, ha criticat la petició del PP perquè el president de la Generalitat, Ximo Puig, ‘demani perdó per la corrupció’ del seu partit. Mata ha respost que ‘els qui tenen a presidents que han passat per la presó o s’asseguin a la banqueta no poden donar lliçons a ningú’.

Així s’ha pronunciat amb relació a les declaracions del portaveu de campanya del PP, Jorge Bellver, que ha reclamat a Puig que sigui ‘coherent’ i assumeixi responsabilitats pels casos de corrupció dels socialistes, en referència al cas Alqueria. Al seu torn, Mata ha recordat que més de deu consellers del PP estan involucrats en causes judicials.

Mata també ha destacat que amb el govern del Botànic la corrupció ha deixat de ser un problema per als valencians. ‘Durant aquesta legislatura hem gestionat més de 80.000 milions d’euros i tots s’han destinat al benestar i als drets de la gent i no a les butxaques dels corruptes’, ha destacat.

Ha reconegut que el PSPV pot ‘vessar-la’, però ha reivindicat que cap  presumpte corrupte figura a les llistes electorals i que ‘la lluita contra la corrupció és implacable’. En aquest sentit, ha destacat el paper de l’Agència Antifrau.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.