El Parlament de les Illes Balears ha rebutjat la reprovació del vice-president del govern, Biel Barceló, arran que hi ha hagut un empat en tres votacions consecutives. Segons que ha explicat el president de la cambra, Baltasar Picornell, l’article 95.1 estipula que, en cas que l’empat persisteixi en tres ocasions, el punt de la iniciativa queda rebutjat.

La proposta l’havia presentada el PP –per segona vegada en dos mesos– i ha obtingut el suport de Ciutadans i de dos diputats del grup mixt. En total, 23 diputats han votat a favor de la reprovació. Els vots del PSIB, Més per Mallorca, Més per Menorca i Gent x Formentera han equilibrat la votació, mentre que Podem i el PI s’han abstingut.

Els partits que donen suport al govern han dit que el PP era el ‘partit més corrupte d’Europa’. El diputat conservador Antonio Gómez ha criticat que Barceló no havia assumit les seves responsabilitats en el cas dels contractes de Més.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]