BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

El secretari de Polítiques Educatives de la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat, Antoni Llobet, serà rellevat pel president del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu de la Generalitat, Joan Mateo, han informat fonts del departament a Europa Press.

Les mateixes fonts han insistit que ‘no es tracta d’una dimissió ni d’un cessament’, sinó d’una decisió de mutu acord, com ha emmarcat aquest divendres la nova consellera, Clara Ponsatí. La sortida de la ‘número 2’, Maria Jesús Mier, serà substituïda per Lluís Baulenas.

S’espera que el dimarts, quan se celebri el proper consell executiu del govern, es puguin formalitzar tant l’aprovació de la sortida de Llobet i Mier com els nous nomenaments de Mateo i Baulenas. Tot plegat es durà a terme a menys de tres mesos del referèndum de l’1-O i una setmana després de l’arribada de la nova consellera.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]