La segona reunió dels representants dels treballadors de terra d’Iberia a l’aeroport de Barcelona i la direcció de la companyia per evitar la vaga d’aquest cap de setmana i el 30 i 31 d’agost ha acabat sense acord. Fonts del Departament de Treball han explicat que la voluntat de les parts és continuar negociant, sense més concreció.

Els sindicats denuncien la temporalitat dels treballadors i reclamen una solució tenint en compte el volum i les particularitats de l’aeroport. En la trobada d’aquest dijous hi ha participat com a mediador el director general de Relacions Laborals, Enric Vinaixa.

Durant la reunió s’han conegut els serveis mínims, que Foment ha fixat en el 53% en vols amb alternativa de trajecte de més de 5 hores i del 32% per als de menys. Per la seva banda, Vueling ha fet la cancel·lació preventiva de 112 vols d’Ibèria.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.