
Escrivia Josep Maria de Sagarra: «Jo crec que la política interessa tant i abassega tant perquè la política porta una terrible força creadora de somni, que és exactament igual que ...
19.10.19
Hem detectat que teniu les notificacions de Vilaweb blocades. Si les voleu rebre, seguiu les instruccions que trobareu en aquesta pàgina.
Octubre 2019
Escrivia Josep Maria de Sagarra: «Jo crec que la política interessa tant i abassega tant perquè la política porta una terrible força creadora de somni, que és exactament igual que ...
19.10.19
Donem la paraula a cinc pagesos que viuen de la terra a Alella, el Masnou i Teià. Són pagesos del ram de la viticultura, l’horta i la flor, principals cultius al Baix Maresme. Els ...
12.10.19
Juliol 2019
Un projecte per a lectors joves, que els acosta la literatura i els escriptors d’avui, tot visitant espais d’activitat literària, del Pirineu a Móra d'Ebre...
20.07.19
Intervenció contundent en favor de la candidatura de la representant de l'estat espanyol, Elisa de Cabo, en la 43a sessió del Comitè del Patrimoni Mundial de la UNESCO a Bakú (Repú...
13.07.19
Juny 2019
Atrapem alguns fragments de les proses que conté l’últim llibre de l’escriptor i poeta asturià Xuan Bello, 'Incerta història de la veritat'...
29.06.19
L’artista Joma fa més de vint anys que llegeix la 'Odissea' i crea projectes artístics al voltant · L’últim, un sopar odisseic mensual al restaurant Semproniana...
8.06.19
Al maig la plataforma digital La Conca5.1 va organitzar Ruralitats, un debat sobre les realitats i els desafiaments en la vida al camp, amb sis dones que hi viuen i hi treballen · ...
1.06.19
Maig 2019
El cuiner i el viticultor, a quatre mans, van jugar amb l'acidesa del vi i dels aliments...
25.05.19
Les aportacions que es van fer, de diferents experiències de tot el món, dins el Simposi Internacional Paisatge, Agricultura i Dona...
18.05.19
Abril 2019
El llibre és el resultat d'un projecte en què han unit coneixements i esforços la Fundació Catalunya la Pedrera, la Fundació ACE i la Fundació Alícia...
20.04.19
Sobre l’exposició ‘Bacus, les màscares del Déu’ al Museu de Badalona, fins al 9 de juny...
13.04.19
Us oferim alguns dels llibres sobre gastronomia que podreu trobar a les llibreries per Sant Jordi...
6.04.19
Març 2019
Arran de l’article sobre ‘La fragilitat dels espais agraris del Baix Maresme’, hem rebut unes reflexions que volem compartir, que no se centren en el paisatge sinó en l’activitat...
9.03.19
L’agricultura periurbana suposa qualitat de vida per a les persones que viuen en aquests territoris frontissa, a pocs quilòmetres de la metròpolis. Però en zones com el Baix Maresm...
2.03.19
Febrer 2019
L’antiquari i galerista Artur Ramon va organitzar fa algunes setmanes un debat a l’entorn el llibre de Josep Pla ‘Vida de Manolo’, amb els experts Xavier Pla, Jordi Amat i Àlex Sus...
16.02.19
S’ha presentat una nova edició del ‘Llibre de coc’, dins la col·lecció 'Set Portes receptaris històrics de la cuina catalana', amb l’aportació de noves dades importants per a la hi...
2.02.19
Gener 2019
La Fundació Alícia presenta un receptari acurat de cuina gitana. Ens explica alguns dels seus valors el seu director, Toni Massanés...
26.01.19
Entrevistem al llatinista, avui també director general de Recerca de la Generalitat, en la seva condició de gran coneixedor i divulgador del vi natural, un dels màxims experts a la...
19.01.19
Arran de l’inici del llibre ‘Fugir era el més bell que teníem’ de Marta Marín-Dómine (Club Editor)...
12.01.19
Mas de Conxa, paisatge d’infantesa i maduresa de l’escriptor i biòleg Martí Domínguez, un reducte contra la vulgaritat i devastació de la construcció...
5.01.19
Desembre 2018
Un repàs exhaustiu dels millors títols sobre vi i gastronomia...
29.12.18
Us desitgem bones festes amb la veu dels poetes...
22.12.18
L’Observatori del Paisatge de Catalunya ha celebrat aquesta setmana el seminari internacional ‘Paisatges refugi’, a la Colònia Güell...
15.12.18
Recull literari i gastronòmic per a passar un bon Nadal...
8.12.18
El sommelier Roger Viusà, de Plaça del Vi 7 de Girona, va oferir una sessió dedicada als vins naturals. Us oferim la segona part, que fou pròpiament el tast...
1.12.18