L’abans i el després
L'herència franquista a l'actual estat espanyol no és ideològica: és estructural, institucional, visceral, i té una sola línia vermella, que és la unitat d'allò que consideren que és la seua nació
El xef i propietari de l’establiment, Marc Pérez, explica, pas a pas, com preparar aquest plat fet amb productes de temporada ecològics
El xef Carles Pérez de Rozas, propietari del Pompa BCN i el Berbena, explica, pas a pas, com potenciar un plat de tota la vida amb productes de la terra
Els xefs Albert Raurich, propietari de l’establiment, i Takeshi Somekawa ens expliquen, pas a pas, com elaborar aquest plat únic d’estiu
El cofundador de l’establiment, Ramon Lamarca, explica, pas a pas, com donar un toc únic al gaspatxo aquest estiu
El xef Jordi Vilà, propietari d'Al Kostat, explica com elaborar, pas a pas, una recepta de les de sempre
La propietària de l’establiment, Teresa Carles, ens explica com elaborar, pas a pas, unes postres úniques i nutritives
El propietari del bar Pinotxo ens ensenya a preparar, pas a pas, una de les seves receptes d'estiu estrella: l'amanida de capipota
Us proposem cinc receptes d'amanides fàcils de fer, saboroses i saludables
De figues, en podem trobar la segona meitat de l’estiu i a la tardor · Us oferim una selecció de cinc receptes amb figues per a acomiadar les vacances i rebre el setembre
Us proposem un recull de cinc receptes vegetarianes per a gaudir de l'estiu
Moltes postres que normalment comprem, també són senzilles d'elaborar a casa · Us oferim cinc receptes de postres per a fer aquest estiu
A banda de ser essencial, cuinar és una pràctica creativa que pot ser molt amena i els pot ajudar a aprendre hàbits saludables · Us proposem cinc receptes per a gaudir de la cuina amb els més menuts
A causa de les altes temperatures és habitual de cuinar plats freds i senzills sense necessitat de coccions llargues · Us oferim una selecció de cinc receptes per a sorprendre els convidats
Menjar plegats és una part fonamental de la nostra identitat cultural i estil de vida, i, a banda d'alimentar-nos, és una manera de socialitzar · Us oferim cinc receptes estiuenques per a compartir amb els amics i la família
Us oferim una selecció de cinc receptes de pastissos amb fruita per a fer aquest estiu
Us oferim cinc receptes per a pal·liar la calor d’aquestes setmanes, en què el meló i la síndria són les grans protagonistes
Recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie 'Fruites d'estiu'
Recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie 'Fruites d'estiu'
Recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie 'Fruites d'estiu'
Recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie 'Fruites d'estiu'
Recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie 'Fruites d'estiu'
Recepta de la nutricionista Dolors Borau, dins la sèrie 'Fruites d'estiu'
Recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie 'Fruites d'estiu'
Recepta de la nutricionista Dolors Borau, dins la sèrie 'Fruites d'estiu'
Recepta de la nutricionista Dolors Borau dins la sèrie 'Fruites d'estiu'
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
VilaWeb publica una sèrie de receptes d'estiu de la nutricionista Dolors Borau
Entrevista a la nutricionista Dolors Borau, responsable de l’espai gastronòmic Sopa de Lletres i encarregada de preparar les receptes d’estiu de VilaWeb