L’operador de telecomunicacions Andorra Telecom ha presentat el projecte de The Cloud, un edifici innovador que ocuparà 15.000 metres quadrats al centre d’Andorra la Vella, a l’avinguda de Meritxell. Encabirà un centre cultural, un parc tecnològic, una zona gastronòmica a l’última planta i una zona d’oficines d’Andorra Telecom. L’edifici tindrà catorze pisos i una forma ovalada.

En el disseny urbanístic dels espais públics hi han intervingut conjuntament el Comú d’Andorra la Vella i Andorra Telecom, tal com preveu el conveni de cessió de terrenys entre totes dues parts.

Es preveu que The Cloud estigui enllestit el juliol del 2019 i doni fenia a unes 300 persones. L’edifici tindrà com a pulmó un gran atri a la cinquena planta.  La concepció pública de l’edifici es reforça amb la construcció d’un auditori al soterrani amb capacitat per a 376 persones.

Els responsables del projecte són l’arquitecte Gerard Arias, del despatx Arid, i Cerni Areny.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.